WebTV - 18 Ekim 2017 Çarşamba, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 18 Ekim 2017 Çarşamba

Erdoğan, "Ya sen hangi hakla ’Kerkük benim’ diyorsun"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak Bölgesel Yönetimini hedef aldı, sert açıklamalar yaptı.

Vize krizinde ilk görüşme olumlu geçti
Dışişleri kaynaklarından alınan bilgiye göre, Türkiye ile ABD arasında vize işlemlerinin karşılıklı olarak askıya alınmasının ardından krizin çözümüne yönelik yapılan ilk görüşme olumlu geçti.

İşte Adil Öksüz’ün yeni görüntüleri
Firari FETÖ’cü Adil Öksüz’ün yakalandıktan sonra jandarma karakoluna getirildiği ana ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

"Baskıyla, oldu bittiyle değiştirilen demografik yapının..."
Başbakan Yıldırım, "Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi’nin baskıyla, şiddetle, oldu bittiyle değiştirdiği demografik yapının, bölgenin tarihi derinliğine uygun olarak eski haline döndürülmesi konusunda da merkezi Irak yönetiminin gerekli hassasiyeti göstermesini bekliyoruz" dedi.

Vize görüşmeleriyle ilgili net duruş
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD ile yaşanan vize krizi ve buna ilişkin görüşmeler hakkında, “Anayasamıza ve egemenliğimize uygun bir şey olduğunda tabii iş birliği yaparız. Ama Türkiye dayatmalara karşı boyun eğmez” dedi.

Deniz Baykal için devreye girdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Baykal’ın dünyaca ünlü Beyin Cerrahı Prof. Dr. Uğur Türe tarafından da değerlendirilmesini sağladı.

İstanbul’da Pkk’nın gençlik yapılanmasına operasyon
İstanbul’da bölücü terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanmasına yönelik operasyonda, aralarında yapının üst düzey sorumlularının da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

Cilvegözü Gümrük Kapısı ticari tırlara açıldı
Hatay’da Cilvegözü Gümrük Kapısı tekrar ticari faaliyetlere açıldı. Tır şoförleri, karar nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Zap’ta 5 terörist etkisiz hale getirildi
Kuzey Irak’ın Zap bölgesindeki bölücü terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlenen hava harekatında silahlı 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Yakıt tankı patladı: 6 yaralı
Çin’de tamiri yapılan yakıt tankı patladı. Olayda 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

Rıza Çalımbay imzayı attı
Trabzonspor, artık Rıza Çalımbay’a emanet.

Ekonomi Vitrini
BİST % 0,16 yükselerek 107.157, Dolar % 0,25 yükselerek 3,6751, Euro % 0,33 yükselerek 4,3292, Altın % 0,03 yükselerek 151,58, Petrol % 0,03 yükselerek 58,07, Bono % 0,82 yükselerek 12,30'dan işlem gördü. 

Yarın kara ve denizlerimizde hava nasıl olacak ?
19 Ekim 2017 Perşembe günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 24, İstanbul'da 23, İzmir'de 29, Antalya'da 30 derece olacak. 
OGÜNhaber