19 Eylül 2020 Cumartesi Yurt ve Dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri...

Haber Turu 19 Eylül 2020 Cumartesi

Yüz yüze eğitim pazartesi başlıyor
Önlemler alındı, hazırlıklar tamamlandı. Yüz yüze eğitim 21 Eylül’de korona virüs tedbirleriyle başlıyor. İlk zil birinci sınıf ve okul öncesi öğrencileri için çalacak. İlk hafta uyum haftası olacak ve öğrenciler sadece bir gün okula gidecek.

Akdeniz'de 18 Ekim'e kadar Navtex ilan edildi
Barbaros Hayrettin Paşa Sismik Araştırma Gemisi için Akdeniz’de 18 Ekim’e kadar Navtex ilan edildi.

Van'da 87 düzensiz kaçak göçmen yakalandı
Van merkez İpekyolu ilçesinde bir ev ile bir minibüste 87 kaçak göçmen ile göçmen kaçakçılığı yapan 5 kişi yakalandı.

İpi çektikçe yolcu otobüsünden eroin fışkırdı
Kocaeli’de düzenlenen operasyonda yolcu otobüsünün klima tesisatına yapılan zulaya uzanan ipi çeken polis ekipleri, 104 kilo 600 gram eroin ele geçirdi.

12 yılda yalnızlığın kulesi oldu
Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi’nde radyoların test yayınları başlarken gözler 55 milyon dolara yapılan Büyükçekmece’deki Endem TV kulesine çevrildi. 12 yıldır atıl bir şekilde duran 50 milyon dolarlık kule akıbetini bekliyor.

Depremle görünmez olan 'Batık Şehir'de oluşan tahribat ilk defa görüntülendi
Elazığ’ın Sivrice ilçesinde doğunun gizli denizi olarak bilinen ve 24 Ocak’ta meydana gelen depremden sonra su seviyesi yükselen Hazar Gölü’nde görünmez olan batık şehre dalış yapılarak, oluşan tahribat ilk kez görüntülendi.

Hava Durumu
20 Eylül 2020 Pazar günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 27, İstanbul'da 23, İzmir'de 28, Antalya'da 29 derece olacak.
OGÜNhaber