WebTV - 19 Haziran 2018 Salı, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 19 Haziran 2018 Salı

CHP'nin ağzından terörle mücadeleyi duydunuz mu?
Van'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'CHP’nin ağzından terörle mücadeleyi duydunuz mu?' diye sordu.

Kılıçdaroğlu'ndan 'terör' açıklaması
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Hangi siyasi görüş, hangi kimlik, hangi inançtan olursa olsun insan olarak önemli adım atacaksak en önemli adım teröre karşı ortak tavır takınmaktır. Terör başımızın belasıdır ve ona karşı ortak mücadele etmek zorundayız' dedi.

26 terörist daha etkisiz hale getirildi
Kuzey Irak, Hani ve Silopi'ye düzenlenen hava harekatlarında 26 terörist daha etkisiz hale getirildi.

'Mahrem abi' operasyonu, 124 gözaltı kararı
Konya merkezli 31 ilde Fetö/Pdy'ye yönelik düzenlenen operasyonda örgütün Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki rütbeli askerlerle görüşen 'mahrem asker abileri' olduğu iddia edilen 124 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Trafikte tartıştığı şahsa böyle çarptı
İstanbul Kartal'da yol verme meselesi yüzünden trafikte ticari taksi ile tartışan şahıs, darp edileceğini düşünüp aracıyla kaçmaya çalışırken, kendisiyle tartışan adama çarptı.

Taksim'de güpegündüz gasp dehşeti
İstanbul Beyoğlu Taksim'de sokakta yaşayan bir vatandaş güpegündüz gasp edildi, o anlar ise kameralara yansıdı.

Alt geçide sıkışan tır, çekici yardımıyla kurtarıldı
Konya'da alt geçide sıkışan elektrik panosu yüklü tır, yaklaşık 1 saat sonra çekici yardımıyla ile üzerindeki panonun bir parçası alınarak kurtarıldı. Tırın kurtarılmasını vatandaşların film izler gibi izlemesi dikkat çekti.

Yurt dışı oyları ABD'den yola çıktı
ABD'de kullanılan oylar, Türkiye'ye gitmek üzere yola çıktı.

'Enerji Gülleri' havadan görüntülendi
Yenilenebilir enerji kaynakları içerisinde en yaygın kullanılanların başında gelen rüzgar enerjisi, Türkiye'de ihtiyacın yüzde altısını karşılarken, İstanbul ve çevresinde bulunan Rüzgar Türbinleri havadan görüntülendi.

Güneş gözlüğü alırken bunlara dikkat
Güneşin etkisini arttırması ile birlikte vatandaşlar gözlerini zararlı güneş ışınlarından korumak amacıyla güneş gözlüklerine yöneliyor. Özellikle kavurucu yaz günlerinde göz sağlığının güneş ışınlarından korunması için uzman görüşü alınarak gözlük seçilmesi gerekiyor.

Ekonomi Vitrini
BİST % 1,69 yükselerek 94.616, Dolar % 0,74 yükselerek 4,7392, Euro % 0,23 yükselerek 5,4827, Altın % 0,54 yükselerek 194,43, Petrol % 0,94 azalarak 74,63, Bono % 1,05 yükselerek 19,32'den işlem gördü.

Yarın kara ve denizlerimizde hava nasıl olacak?
20 Haziran 2018 Çarşamba günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 25, İstanbul'da 30, İzmir'de 29 ve Antalya'da 28 derece olacak.
OGÜNhaber