WebTV - 19 Mayıs 2018 Cumartesi, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 19 Mayıs 2018 Cumartesi

Bakan Bak gençlerle birlikte Anıtkabir’de
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında beraberindeki gençlik heyetiyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Serinlemek isteyen çocukları ’ölüm’ bile korkutmuyor
Termometrelerin 43 dereceyi gösterdiği Adana’da sıcaktan bunalan küçük yaştaki çocuklar tüm uyarılara rağmen yoğun akıntının olduğu sulama kanallarında boğulma tehlikesine rağmen yüzmeye devam ediyor. Kanalların çevresinde devriye atan polisler, çocukları ikaz ederek evlerine gönderiyor.

Halaylı çiftetellili sahur
3 günlük milli yasın ardından sahura davul klarnet sesiyle uyanan Elazığlılar, halay çekip çiftetelli oynayarak Ramazan’ın gelişini kutladı.

Saldırı hazırlığındaki 5 terörist etkisiz hale getirildi
TSK:" "Tunceli/Ovacık bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtaları ile karakol/üs bölgelerimize saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik 18 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenen hava harekatı neticesinde; silahlı 5 terörist etkisiz hale getirilmiştir"

Bursa’da vahşet, Ailesini katletti
Bursa’da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi öz babasını, eşini ve 2 çocuğunu öldürüp jandarmaya teslim oldu.

Motosikletliyi böyle kurtardılar
Motosikletliyi aracın altından böyle kurtardılar.

Karaleylek Sivas’ta görüntülendi
Nesli tükenmekte olan türler arasında gösterilen, yerleşim yerlerinde nadir gözlenen karaleylek Sivas’ta kendini gösterdi.

Yarın kara ve denizlerimizde hava nasıl olacak?
20 Mayıs 2018 Pazar günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 26, İstanbul'da 24, İzmir'de 31, Antalya'da 32 derece olacak.
OGÜNhaber