Haber Turu 19 Mayıs 2019 Pazar, Yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri Haber Turu programımızda.

Haber Turu 19 Mayıs 2019 Pazar

Avcılar'da Binali Yıldırım'a yoğun ilgi
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Avcılar’da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yıldırım, bir ailenin evine de konuk oldu.

Bakan Kasapoğlu Anıtkabir'de
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Anıtkabir’i ziyaret etti.

Suriyeli öğrencileri taşıyan minibüs takla attı
Adıyaman’ın Tut ilçesinde Suriyeli öğrencileri taşıyan minibüsün takla atması sonucu 12 kişi yaralandı.

240 metrede emekleyerek yürüdü
Malatya’da stres atmak için 240 metre yüksekliğindeki seyir terasına çıkan ve bir anda yükseklik korkusu tutan yaşlı adamın emekleyerek yürümesi, sosyal medyada izlenme rekorları kırdı.

4 farklı bölgenin malzemelerini közün üzerinde birleştirdi
Bursa’da 2023 metrelik kol böreğiyle Guinness Rekorlar Kitabı’na giren börek ustası Hasan Acar, Boşnak böreğinden esinlenerek, közde börek yapıyor. Tepsisini Gaziantep, ununu Konya, tereyağını Erzurum ve bıçağını Bursa’dan alan Acar, ortaya muhteşem lezzeti çıkartıyor.

20 Mayıs 2019 Pazartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 29, İstanbul'da 27, İzmir'de 31, Antalya'da 28 derece olacak.
OGÜNhaber