OgünTV - 2 Ekim 2016 Pazar, Yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 2 Ekim 2016 Pazar

Erdoğan, 'Onlar kaçacak biz kovalayacağız'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnlerine gireceğiz demiştik, inlerine girdik. Şimdi kaçıyorlar, kaçacak delik arıyorlar. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar onlar kaçacak biz kovalayacağız" dedi.

Yıldırım, 'Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var'
Başbakan Yıldırım, "Bugünlerde sürekli olarak ’ikinci darbe yapılacak, daha bitmedi, yeniden geleceğiz’. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var. Bunlar, bu alçak FETÖ terör örgütünün tezviratlarıdır. Topluma, millete korku salmak, huzuru bozmak, tedirginlik oluşturmak için tezgahladıkları kara kampanyalardır" dedi.

TSK DAEŞ'i havadan, karadan vurdu
Fırat Kalkanı Harekatı'nın 40. gününde 79 DEAŞ hedefine 202 adet Fırtına, 55 adet çok namlulu roket atar (ÇNRA) ve 24 adet tank atışı yapıldı. Hava Kuvvetlerine ait uçaklar da 7 hedefe 8 bomba atarken 4 DEAŞ mensubu etkisiz hale getirildi.

Faraşin'de 5 terörist daha öldürüldü
Faraşin operasyon bölgesinde tespit edilen 5 kişilik terörist grubu silahlı İHA Bayraktar ile etkisiz hale getirildi. Bölgesinde son 24 saatte etkisiz hale getirilen terörist sayısı 8’e yükseldi.

Motosikletli soyguncular iş adamını böyle öldürdü
Korkunç olay Kolombiya'da meydana geldi. Aracından çantasını çalmaya çalışan hırsızın üzerine atlayan iş adamı, saldırganın silahından çıkan kurşunla vuruldu. Para dolu çantayı alan saldırgansa kendisini bekleyen motosiklete atlayarak hızla olay yerinden kaçtı.

Öfkeli motosikletlinin yaptığı 'pes' dedirtti
Öfkeli motosikletlinin yaptığı, "bu kadarına pes" dedirtti. Araç kamerasına yansıyan görüntülerde, motosikletli bir kişinin kendisi gibi motosiklet kullanan bir çiftle tartıştığı görülüyor. Tartışmanın ardından taraflar yollarına devam etse de, öfkeli motosikletli, çifti bir süre takip ediyor, ardından da motosikletlerine arkadan çarparak düşmelerine neden oluyor

Kadın sürücü öfkeyle kalktı...
Öfkeyle kalktı, zararla oturdu. Çin'de meydana gelen olayda, trafikte bir adamla tartışan kadın sürücü, öfkeyle aracından iniyor. Ancak otomobil, eğimli yolda bir anda hareket etmeye başlıyor.

Cimbom ikinci yarıda coştu
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında evinde Antalyaspor karşısında ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmayı, Selçuk ve Podolski’nin (2) golleriyle 3-1 kazandı.

Hava Sıcaklıkları
3 Ekim 2016 Pazartesi günü; en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 28, İstanbul'da 26, İzmir'de 29 derece olacak.
OGÜNhaber