WebTV - 21 Ekim 2017 Cumartesi, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 21 Ekim 2017 Cumartesi

ABD’ye sert çıktı: Ben bu ülkeye medeni demem
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’ye tepki göstererek, "13 tane korumam kendi davetine gittiğimiz Amerika’da tanımadan, görmeden, bilmeden haklarında, gıyaplarında kalkıp gözaltı alma kararı çıkıyorsa kusura bakmasınlar ben bu ülkeye medeni demem" dedi.

Başbakan Yıldırım’dan öğrencilere burs müjdesi
Başbakan Binali Yaldırım, Elazığ’dan öğrencilere burs müjdesi verdi. Yıldırım, "2003’te öğrenci başına 45 lira burs veya kredi veriyorduk, 2018’de bu rakam 470 lira olacak. 425’di hadi bakalım bu sene 470’e çıktı. Bunu da ilk Elazığ’da açıklamış olduk" dedi.

Erdoğan, Putin ile telefonla görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında gece bir telefon görüşmesi gerçekleşti.

Bingöl’de hava harekatı: 4 terörist daha...
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Bingöl’ün Genç kırsalındaki bölücü terör örgütü hedeflerine düzenlenen hava harekatı ile 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı

FETÖ’nün 2 numarasının oğlu tutuklandı
FETÖ’ye yönelik kent genelinde yapılan operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 5’i tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında terör örgütünün önemli isimlerinden Mustafa Özcan’ın oğlu, Enes Özcan’ın telefonuna babasının adını "Baş Yüceler Şurası Başkanı" olarak kaydettiği öğrenildi.

Yedi, içti, soydu, not bıraktı...
Adana’da bir tatlıcıya girip tatlı yiyip kola içtikten sonra 250 lira çalan hırsız tatlı kutusuna "bir dahakine daha fazla para isterim" notu bırakırken, bu anlar saniye saniye görüntülendi.

Uçak araçların arasına böyle indi
Uçak yola böyle indi.

Yarın kara ve denizlerimizde hava nasıl olacak?
22 Ekim 2017 Pazar günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 22, İstanbul'da 21, İzmir'de 26, Antalya'da 28 derece olacak. 
OGÜNhaber