WebTV - 21 Mayıs 2018 Pazartesi, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 21 Mayıs 2018 Pazartesi

Siyasi partiler listelerini YSK'ya sundu
Siyasi partiler, aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti.

21 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı, son bir haftada 11'i ölü 21 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

104 kişiye ağırlaştırılmış müebbet
İzmir'deki Fetö davasında 104 kişiye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Otobüs kazasında ölü sayısı 2'ye yükseldi
Kütahya'da devrilen yolcu otobüsünde yaralanan Ramazan Salih Keskin, kaldırıldığı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Dikkatsiz sürücü anne ve 2 çocuğunu ezdi
Kayseri'de bire otomobil, yolda yürüyen anne ve 2 çocuğunu ezdi.

1,2 milyonluk vurgun yapan gaspçılar yakalandı
Bahçelievler'de kurye aracının önünü keserek 1 milyon 200 bin lirayı gasp eden kişiler, polisin takibi sonucu Hatay, İstanbul ve Edirne'de düzenlenen operasyonlarla yakalandı. Gözaltına alınan 12 kişi ile birlikte paranın yaklaşık 800 bin lirası ele geçirildi.

Kulübe ve araç alev alev yandı
İstanbul Arnavutköy'de bir kulübe ve yanındaki araç, henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı.

İşçilerden 'Herkes için adalet' yürüyüşü
İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresinde (İZSU) güvenlik görevlisi olarak çalışan ve haksız yere işten çıkarıldığını iddia eden Ali Ünlü (33) ile arkadaşı Serhan Korkmaz (32), CHP Genel Merkezi'ne ulaşmak için İzmir'den Ankara'ya 'Herkes için adalet' yürüyüşü düzenledi.

İstanbul'un göbeğinde geyik üretim çiftliği
Türkiye'nin ilk yaban hayatı üretim merkezi olarak kurulan ve bugüne kadar 300'ün üzerinde geyik üretilen Bahçeköy Yaban Hayatı Üretim İstasyonu havadan görüntülendi. Geyiklerin beslenmesi ve başka illere nakledilmesi de kameralarca kaydedildi.

Çukurova'da saman balyalama mesaisi başladı
Çukurova bölgesinde buğday hasadını gerçekleştiren çiftçilerin altın değerinde gördükleri saman balyalama mesaisi başladı.

Şehirlerin sembolleri elma tablolarını renklendirdi
Türkiye'nin dört bir yanındaki anaokulları, elmasıyla ünlü Amasya'da bir anaokulunun düzenlediği projeyi şehirlerinin sembollerinden oluşan elma tablolarıyla renklendirdi.

Motosiklette Türkiye Akrobasi Şampiyonası sona erdi
Mersin Valiliği ile Toroslar Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen 'Türkiye Akrobasi Şampiyonası' nefes kesen final gösterileriyle sona erdi.

Ekonomi Vitrini
BİST % 0,09 azalarak 102.323, Dolar % 2,11 yükselerek 4,5919, Euro % 1,88 yükselerek 5,3992, Altın % 1,88 yükselerek 190,18, Petrol % 0,04 azalarak 78,48 , Bono % 0,83 yükselerek 17,05'den işlem gördü.

Yarın kara ve denizlerimizde hava nasıl olacak?
22 Mayıs 2018 Salı günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 27 ve İstanbul'da 26, İzmir'de 32 ve Antalya'da 29 derece olacak.
OGÜNhaber