21 Temmuz 2019 Pazar Yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri Haber Turu programımızda.

Haber Turu 21 Temmuz 2019 Pazar

- Aracının üzerine bağladığı yatakla ilerleyen sürücü tehlike saçtı
Bursa’da tavanına bağlı yatakla seyir halindeki otomobili görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, tehlikeli yolculuk cep telefonu kamerasına yansıdı.

- Hatalı engelli rampası engelli vatandaşın çilesi oldu
Sivas’ta akülü aracı ile kaldırımı kullanmak isteyen engelli vatandaş, hatalı engelli rampası nedeniyle kaldırıma çıkamadı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar polise şikayette bulundu.

- Pakistan'da hastane yakınında intihar saldırısı
Pakistan’ın Hayber Pahtunhva eyaletinde bir hastane yakınında düzenlenen intihar saldırısında 7 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi yaralandı.

- Klima alamayanların tercihi vantilatör oldu
Denizli’de hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte vatandaşlar klima ve vantilatör satıcılarının yolunu tuttu. Klima almaya bütçesi yetmeyen vatandaşlar tercihini vantilatörden yana kullanıyor.

- Kozalağın turşusunu kurdu
Kayseri’de, 43 yıldır turşuculuk yapan Bayram Ali Aydoğan, yenilebilir olan her şeyden hatta kozalaktan bile turşu yapıyor.

- Hava Durumu
22 Temmuz 2019 Pazartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 29, İstanbul'da 31, İzmir'de 36, Antalya'da 38 derece olacak.
OGÜNhaber