22 Eylül 2019 Pazar Yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri Haber Turu programımızda.

Haber Turu 22 Eylül 2019 Pazar

Neslican Tay son yolculuğuna uğurlandı
Sol bacağının kesilmesine neden olan kanser hastalığına karşı verdiği mücadele ile tanınan ve Cuma günü İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Neslican Tay, Rize’de son yolculuğuna uğurlandı.

Onlarca kişinin seferber olduğu kız isteme olayı sonuçsuz kaldı
Denizli’de sevdiği kızı istemek için sosyal medyadan destek isteyen genç yardımseverlerin desteğiyle Bolu’ya kız istemeye gitti. Bazı hayırseverlerin araçlarını verdiği bazılarının ise yakıtlarını karşıladığı olayın sonu ise mutlu son ile bitmezken kız babası Denizli ile Bolu arasında olan mesafeden dolayı kızlarını vermedi.

Taze ceviz çıktı, fiyatlar ucuzladı
Yaklaşık iki hafta önce hasadına başlanan taze cevizler tezgâhlardaki yerini aldı. Ceviz fiyatları ucuzladı.

Velimeşe Korusu temizlendi
Dünya Temizlik Günü etkinliği Ergene’nin Velimeşe Mahallesi’nde yer alan Velimeşe Koru Piknik Alanı’nda gerçekleştirildi. Çevre gönüllüleri, öğrenciler ve sivil toplum kuruluşları ile el ele veren Ergene Belediyesi 100 dönümlük piknik alanı temizledi.

Hava Durumu
23 Eylül 2019 Pazartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara ve İstanbul'da 23, İzmir'de 26, Antalya'da 29 derece olacak.
OGÜNhaber