26 Eylül 2020 Cumartesi Yurt ve Dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri...

Haber Turu 26 Eylül 2020 Cumartesi

İstanbul Boğazındaki teknelerde korona denetimleri sürüyor
İstanbul boğazında korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapmasında teknelerde denetim yapıldı. Yapılan denetimler sırasında cezai işlem uygulanmazken yolculara gerekli uyarılarda bulunuldu.

Esenyurt'ta kapkaçcı dehşeti
Esenyurtta adres sorma bahanesiyle yanına yaklaştıkları yabancı uyruklu kadın çantasını vermek istemeyince sürüklediler. Uzun uğraşlar sonucunda yakalanan 4 kişinin toplam 42 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Genç kadının sürüklenme anı ise kameraya böyle yansıdı.

Yusufeli'de 20 dakikalık yağış yaşamı olumsuz etkiledi
Artvin’in Yusufeli ilçesinde akşam saatlerinde 20 dakika etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağmur nedeniyle ilçe merkezindeki bazı ev ve iş yerlerinin zemin katları ile bodrum katlarını su bastı.

Pazarcının aç gözlülüğü pes dedirtti
Denizli’de, semt pazarında satış yapan bir esnaf, terazinin kefesine metal para doldurarak satış yaptı. Gün boyu vatandaşa düşük kiloda ürün satmaya devam eden uyanık pazarcı, duyarlı bir kişi tarafından görüntülendi.

Hava Durumu
27 Eylül 2020 Pazar günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara ve Antalya'da 29, İstanbul ve İzmir'de 26 derece olacak.
OGÜNhaber