WebTV - 26 Mayıs 2018 Cumartesi, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 26 Mayıs 2018 Cumartesi

24 Haziran Türkiye'nin tünelden önceki son çıkışıdır
MHP lideri Bahçeli, 'MHP, Türkiye’nin faydasına olmadığı hareket karşısında tek başına da olsa karşı durmuştur. Geçmişimizdir tanıktır. Bizim safımız Türk milletidir. Bizim yönümüz Türk-İslam dünyasıdır. 24 Haziran Türkiye’nin tünelden önceki son çıkışıdır, kader anıdır' dedi.

Sahurda saldıran hainler etkisiz hale getirildi
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yapımı devam eden kalekol inşaatında Pkk'lı teröristler tarafından düzenlenen roketatarlı saldırı sonrası iz takibi yapan Polis Özel Harekat yaşanan sıcak temas sonucu 1'i kadın olmak üzere 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Suriyeli gaspçı dehşeti kamerada
İstanbul Arnavutköy'de gece yarısı Suriyeli 4 gaspçı, kovaladıkları 2 gençten birini darp edip bıçakladıktan sonra cep telefonunu gasp etti. Dehşet anları güvenlik kameralarına yansırken, kaçan gaspçılar ise gece bekçileri tarafından 1 hafta sonra kıskıvrak yakalandı.

Arnavutköy'de feci kaza, 3 ölü
İstanbul Arnavutköy'de bir otomobil, belediyeye ait yol temizleme aracına arkadan çarptı. Araçta bulunan baba, kız ile yanlarında bulunan bir komşusu hayatını kaybetti.

Çin'de feci kaza
Motosikletli neye uğradığını şaşırdı.

Eşeğe binmek isterken yüzüstü yere çakıldı
Eşeğe binmek isterken canından oluyordu.

AKM'nin yıkımında sona gelindi
Taksim'de bulunan Atatürk Kültür Merkezi'nde yıkım çalışmaları sona gelirken binadan geriye kalan küçük bir kısım ise havadan görüntülendi.

Bayram için ülkelerine giden Suriyelilerin sayısı 10 bini aştı
Kilis'in Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Ramazan Bayramı'nı ülkelerinde geçirmek için online kayıt yaptıran 74 bin Suriyeli'den 10 bini ülkelerine döndü.

Binlerce ölü balık havadan ilk kez görüntülendi
Aydın ile Muğla arasında kalan Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’nda geçtiğimiz hafta ölen binlerce balık havadan ilk kez görüntülendi.

Yarın kara ve denizlerimizde hava nasıl olacak?
27 Mayıs 2018 Pazar günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara ve İstanbul'da 25, İzmir ve Antalya'da 26 derece olacak.
OGÜNhaber