WebTV - 26 Şubat 2018 Pazartesi, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 26 Şubat 2018 Pazartesi

Dünyanın gördüğü en vahşi katliam, Hocalı !
Ermenilerin Hocalı’da 613 kişiyi, dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde katletmesinin üzerinden tam 26 yıl geçti.

İstanbul muradına eriyor
İstanbul’a perşembe günü kar geliyor.

Hayırsever esnaftan askıda namazlık uygulaması
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bulunan Merkez Camii’nin yanında bir esnaf, 15 yıldır cuma namazlarında oluşan yoğunluk nedeniyle avluya taşan cemaate namazlık veriyor.

Beyaz Altın’ın ekimi başladı
‘Beyaz altın’ olarak adlandırılan ve dünyanın en kaliteli sarımsağı olarak gösterilen Taşköprü sarımsağının ekimi başladı.

’İstifa’ iddialarına sert çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa edeceği yönündeki söylentileri sert bir dille yalanlayarak, "Arkadaşımızın istifası vesaire söz konusu değil. Türkiye’yi troller idare etmeyecek. Biz idare ediyoruz" dedi.

Erdoğan Macron’la görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile telefonla görüştü. Görüşmede Afrin operasyonu ve bölgedeki gelişmeler ele alındı.

Teröre yurt içinde de darbe üstüne darbe
İçişleri Bakanlığı, 19-26 Şubat haftasında yürütülen çalışmalara ilişkin açıklama yaptı. Buna göre, son bir hafta içinde yurt içinde 3’ü ölü olmak üzere toplam 31 terörist etkisiz hale getirildi.

Harekat 38’inci gününde, Son sayı 2 bin 59
Zeytin Dalı Harekatı kapsamında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 59’a yükseldi.

Acil serviste doktor dehşeti
Manisa’nın Soma ilçesindeki devlet hastanesinde görevli pratisyen doktor, acil serviste tartıştığı temizlik personelini silahla yaraladı.

Mavi kapak toplayan dede ve torunu rekora koşuyor
Eskişehir’de yıllardır mavi kapak toplayan Halit Aydoğan ve torunu Melike Sarıtaş, şimdiye kadar 98 tekerlekli sandalye alarak engelli vatandaşlara umut oldu.

Sınırda kartpostallık görüntü
Hatay’da sınır köylerinde, öğle saatlerinde sağanak yağışın ardından oluşan gökkuşağı, görenleri büyüledi. Yeşilliğin açtığı tarlalarda, gökkuşağının bulutlarla kartpostallık buluşması görüntüleri, görenleri kendine hayran bıraktı.

4 yıl önce çektiği videoyla fenomen oldu
Elazığ’da yaşayan İsa Sezeroğlu, 4 yıl önce çektiği videoyu yeğeninin sosyal medyada paylaşmasıyla fenomen oldu.

2018 model gelinlik ve damatlıklar görücüye çıktı
İstanbul’da bir otelin düzenlediği ’Evlilik Festivali’nde 2018’in trendlerinden olan gelinlik ve damatlıklar defileyle tanıtıldı. Festivalde evliliğe ilk adımlarını atmak isteyen çiftlerin düğün hazırlığı için tüm detaylar yer aldı.

Yarın kara ve denizlerimizde hava nasıl olacak?
27 Şubat 2018 Salı günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 10, İstanbul'da 7, İzmir'de 15, Antalya'da 19 derece olacak.

Ekonomi Vitrini
BİST % 1,03 yükselerek 118.735, Dolar % 0,15 azalarak 3,7854, Euro % 0,06 azalarak 4,6603, Altın % 0,08 yükselerek 162,18, Petrol % 0,48 azalarak 66,72, Bono % 0,23 yükselerek 13,00'dan işlem gördü.
OGÜNhaber