WebTV - 27 Ağustos 2018 Pazartesi, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 27 Ağustos 2018 Pazartesi

Theresa May ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Krallık Başbakanı Theresa May ile telefonda görüştü.

Bakan Soylu'dan Cumartesi Anneleri açıklaması
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Artık bu istismarın ve kandırmacanın son bulmasını istedik. Ne yapsaydık yani, anneliğin terör örgütü tarafından istismar edilmesine, anneliğin teröre kılıf yapılmasına göz mü yumsaydık?" dedi.

26 terörist etkisiz hale getirildi
Son 1 haftada 26 terörist etkisiz hale getirildi.

O maganda yakalandı
İstanbul Çamlıca Tüneli, TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu’nda arkasındaki sevgilisiyle trafikte metrelerce motosikletle tek teker üstünde giderek terör estiren maganda, sivil trafik ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Ehliyetine el konulan magandaya para cezası kesildi.

Kız kaçırma gerginliği kanlı bitti
Hatay’ın İskenderun ilçesinde kız kaçırma meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

ABD'deki silahlı saldırgan intihar etti
ABD’deki silahlı saldırıda saldırgan dahil 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 11 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Bu şehirde trafik havadan denetlendi
Uşak’ta 9 günlük bayram tatili boyunca sürücüler, trafik ekipleri tarafından havadan drone ile denetledi. Kazalarda yüzde 25 azalma gözlemlendi.

'Sarı Gelin'de hasat başladı
Edirne’nin Keşan ilçesinde Trakya’nın simgelerinden olan ve “Sarı Gelini” olarak da adlandırılan ayçiçeğinde hasat başladı.

O kupalar kulüp binasından nasıl çıktı ?
Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, çöpe atıldıktan sonra bir vatandaş tarafından bulunan ve saksı yapılan 10 kupanın icra gerekçesi ile kulüp binasından çıkarıldığını söyledi.

Ekonomi Vitrini
BİST % 1,03 yükselerek 91.113, Dolar % 2,79 yükselerek 6,1675, Euro % 3,23 yükselerek 7,1980, Altın sabit değerinde kalarak 239,35, Petrol % 0,25 yükselerek 76,32, Bono % 0,20 azalarak 24,48'dan işlem gördü.

Yarın kara ve denizlerimizde hava nasıl olacak?
28 Ağustos 2018 Salı günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 34, İstanbul'da 31, İzmir'de 30, Antalya'da 29 derece olacak.
OGÜNhaber