WebTV - 27 Mayıs 2017 Cumartesi, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 27 Mayıs 2017 Cumartesi

15 Temmuz’un tekerrürüne müsaade etmeyeceğiz 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sadece 15 Temmuz değil, 12 Eylül’ün 28 Şubat’ın,12 Mart’ın 27 Mayıs’ın tekerrürüne de müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Van’da 55,5 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Van’da narkotik polisi tarafından bir evde yapılan aramada 22 kilo 240 gram kubar esrar, 7 kilo 41 gram eroin, 1 kilo 81 gram metanfetamin ile 3 kilo 78 gram plaka esrar ele geçirildi. İl merkezinde bir minibüste yapılan aramada da 20 kilo 22 gram eroin ele geçirildi.

Şoför uyudu, otobüs şarampole uçtu: 8 ölü, 32 yaralı
Ankara-Çankırı çandır yol ayrımında meydana gelen otobüs kazasında 8 yolcu hayatını kaybetti, 11’i ağır 32 kişi yaralandı.

Korkunç kaza kamerada
Dikkatsiz sürücünün çarptığı motosikletli otomobilin altında kaldı.

ABD’de polis köpeği böyle vurdu
Amerika’da polis köpeği sokak ortasında böyle vurdu.

Soygun girişimi çalışanlara takıldı 
Soyguncu kaçtı, onlar kovaladı.

Motosikletli dumana boğuldu
İlginç olay Çin’de meydana geldi. Araç kamerasına yansıyan görüntülerde iki kamyonun dar bir yolda yan yana geçmeye çalıştığı görülüyor.

Saksağan kediyi böyle çıldırttı
İzleyenleri gülümseten görüntüler Ankara’da kaydedildi. Bir saksağan, parkta yatan kediyi gözüne kestirdi. Bir süre kuşu umursamayan kedi en sonunda hayvanı kovaladı. Ancak saksağanın kaçmaya hiç niyeti yoktu. Sevimli kuş, kedinin yakasını bir türlü bırakmazken, o anlar amatör kameraya yansıdı.

Başakşehir pes etmiyor! 
Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında evinde karşılaştığı Adanaspor’u 2-1 mağlup etti ve şampiyonluk şansını sürdürdü.

Kadıköy’de gülen yok
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Yarın Yurtta hava nasıl olacak?
28 Mayıs 2017 Pazar günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 19, İstanbul'da 23, İzmir'de 25, Antalya'da 24 derece olacak. 
OGÜNhaber