28 Kasım 2020 Cumartesi Yurt ve Dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri....

Haber Turu 28 Kasım 2020 Cumartesi

İHA ve SİHA’lar artık Erzurum’dan havalanacak
Terör unsurlarının korkulu rüyası yerli İHA ve SİHA’lar artık Erzurum’dan havalanacak. Yerli İHA ve SİHA’ların konuşlandığı merkezde ilk incelemeleri geçtiğimiz hafta Erzurum’a gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş yaptı. Uçak kazasında şehit olan İrfan Aydoğan’ın ismi ise SİHA’ya verildi.

Genç kadın ‘gasp edildim’ dedi, gerçek güvenlik kamerasında ortaya çıktı
Antalya’nın Kemer ilçesinde yerde yatarak sinir krizi geçiren genç kadın, polise çantasındaki 200 bin TL para ve 400 bin TL değerindeki ziynet eşyasının silahlı 2 kişi tarafından gasp edildiğini söyledi. Genç kadının yalanı ise güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesiyle ortaya çıktı. Hakkında, ‘suç uydurmak’tan işlem yapılan kadın, bahis sitelerinde 150 bin TL kaybettiği ve durumu ailesine açıklayamadığı için soygun senaryosu uydurduğunu itiraf etti.

İstanbul’da başıboş köpeklerin mahalleliye korku yaşattığı anlar kamerada
Göktürk’te bir grup başıboş köpeğin caddeden geçen vatandaşları ve motosikletli kuryeleri kovalamaya başlaması mahallelide korkuya sebep oldu. Vatandaşların köpekleri sopayla kovaladığı anlar ise kameralara yansıdı.

Suriye sınırına 832 kilometre duvar kurulumu tamamlandı
Türkiye ile Suriye sınırına 2016 yılı Ocak ayında başlanan 832 kilometrelik sınır duvarının kurulumu tamamlandı.

Hava Durumu
29 Kasım 2020 Pazar günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 12, İstanbul'da 15, İzmir'de 18, Antalya'da 21 derece olacak.
OGÜNhaber