WebTV - 29 Mart 2017 Çarşamba, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 29 Mart 2017 Çarşamba

Milli Güvenlik Kurulu toplandı
Referandum öncesi son Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yapılıyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı kürsüde attı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Güzellik Uzmanlarının Tıbbi Cihaz Kapsamına Girmeyen Cihazları Kullanarak Tıbbi Amaçlı Olmayan İşlemleri Yapabilmesi ve Bu Uzmanların Sahip Olması Gereken Belgeleri Düzenleyen Bakanlar Kurulu kararını' güzellik uzmanlarının huzurunda imzaladı.

ABD Büyükelçiliğinden 'Adil Öksüz' açıklaması
ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Adil Öksüz’e açılan telefonla ilgili bir açıklama yaptı.

İzmir'de bomba teröristlerin elinde patladı: Biri öldü, biri yaralı
İzmir'in Buca ilçesinde, korku ve panik yaratmak için çöp konteynerleri ve yol kenarlarına el yapımı patlayıcı koyan teröristlerin planı, patlayıcının ellerinde patlamasıyla sonuçlandı. Teröristlerin biri öldü, diğeri yaralandı.

19 hedef vuruldu, 3 terörist etkisiz hale getirildi
Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarınca Hakkari’nin Çukurca ve Yüksekova ilçeleri ile Irak'ın Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında 19 hedef imha edilirken, Diyarbakır’ın Hani-Lice kırsalındaki operasyonda 3 teröristin etkisiz hale getirildi, 3 terörist de yakalandı.

Terör zanlısının evinde bulundu: 30 dakikada öldürüyor
İstanbul'da terör propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan şahsın evinde anavatanı Avustralya ve Amazon Ormanları olan değişik tür ve ebatlarda 15 örümcek ele geçirildi.

Kayıp şahıs, dev pitonun midesinden çıktı
Kayıp şahıs, dev pitonun midesinden çıktı.

Ameliyathanede skandal görüntüler !
Hasta ameliyat masasındayken, onlar böyle eğlendi.

Nakşettiği tespihlerin değerine değer katıyor
Eskişehir'de değerli malzemeden yapılan tesbihlerin üzerini nakış nakış işleyerek motifler kazıyan Nakkaş Süleyman Gürsoy, bu değerli eserleri Türkiye'den çok Arap ülkelerinin önemsediğini ifade ederek, 'Araplar bir tesbih için uçak gönderiyor' dedi.

Ameliyattan çıkar çıkmaz güvercinlere koştu
Şanlıurfa'da güvercin tutkunu hasta, ameliyattan çıkar çıkmaz burnu bandajlı halde soluğu güvercinlerin sergilendiği handa aldı.

Sazı ensesinde çalıyor
Kütahya'da görme engelli kişinin ensesinde saz çalması görenleri şaşırtıyor.

Ekonomi Vitrini
BİST % 0,88 azalarak 89.388, Dolar % 0,39 azalarak 3,6436, Euro % 0,92 azalarak 3,9198, Altın % 0,35 azalarak 146,79, Petrol % 0,47 yükselerek 51,57, Bono % 1,31 yükselerek 11,57'dan işlem gördü. 

Yarın Yurtta hava nasıl olacak?
30 Mart 2017 Perşembe günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 19, İstanbul'da 18, İzmir'de 20, Antalya'da 21 derece olacak. 
OGÜNhaber