3 Ağustos 2019 Cumartesi Yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri Haber Turu programımızda.

Haber Turu 3 Ağustos 2019 Cumartesi

Tunceli'de teröristlerin silah ve cephaneleri ele geçirildi
Tunceli’de terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda 1 keskin nişancı tüfeği, 5 adet kaleşnikof ve 1 adet makineli tabanca ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Datça'da 42 göçmen yakalandı
Türkiye’yi yasa dışı yollardan terk etme hazırlığında olan düzensiz göçmenler ile ilgili denizde Sahil Güvenlik ekiplerin gece gündüz denetimleri sürerken, Muğla’nın Datça ilçesinde Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 42 düzensiz göçmen yakalandı.

Mersin’de incir altın yılını yaşıyor
Mersin’in Mut ilçesinde bu yıl ilk hasadında 15 liradan alıcı bulan incirin kilosu 6 liradan satılması üreticiyi sevindirdi. İlçede bu yıl 5 bin ton incir rekoltesi bekleniyor.

Pitahayanın tanesi bahçede 17, markette 40 lira
Mersin’in Silifke ilçesinde Mustafa Ceyhun Eker, Gökhan Eker ve Feza Önal arkadaşlar televizyonda görüp dikimini gerçekleştirdikleri ejder meyvesi olarak bilinen pitahaya bahçesinde, ilk ürün hasadını yaptılar.

Hava Durumu
4 Ağustos 2019 Pazar günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara ve İstanbul'da 29, İzmir'de 35, Antalya'da 33 derece olacak.
OGÜNhaber