3 Ekim 2020 Cumartesi Yurt ve Dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri....

Haber Turu 3 Ekim 2020 Cumartesi

ABD Başkanı Donald Trump Hastaneye kaldırıldı
Dün COVID-19’a yakalandığı duyurulan ABD Başkanı Donald Trump bugün tedavi için Walter Reed Ulusal Askeri Hastanesi’ne kaldırıldı.

Elektronik imzalar 2021'de yeni kimliklerde olacak
Elektronik kimliklerle cüzdanlardaki kart sayısı azalıyor. Ehliyetlerin kimlik kartlarıyla birleşmesinin ardından e-imza müjdesi de geldi.

Aydos Ormanı sabaha karşı alevlere teslim oldu
Anadolu yakasının en büyük ormanlık alanlarından birisi olan Aydos Ormanında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sabaha karşı yangın çıktı. Çıkan yangına çok sayıda itfaiye ve orman bölge müdürlüğü ekibi müdahale etti.

İstanbul’da radikal örgütlere gece operasyonu
İstanbul’da, radikal örgütlere mensup yabancı uyruklu 14 şüphelinin yakalanması için 10 ilçede gece yarısı eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Rusya'da milyonlarca deniz canlısı karaya vurdu
Rusya’da bulunan Kamçatka bölgesinde kıyılara milyonlarca deniz canlısı vurunca Rus hükümeti doğal felaket üzerine araştırma başlattı.

Hava Durumu
4 Ekim 2020 Pazar günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 24, İstanbul'da 26, İzmir'de 31, Antalya'da 35 derece olacak.
OGÜNhaber