WebTV - 3 Nisan 2017 Pazartesi, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 3 Nisan 2017 Pazartesi

'Evet çıkarsa denize dökeriz' diyen CHP'li vekile sert çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Evet çıkarsa sizi denize dökeriz' diyen CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’u ve duruma sessiz kalan Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, 'Haddini bil. Bu ne terbiyesizlik? Sen nasıl genel başkansın? Millete hakaret eden bu adama nasıl haddini bildirmezsin' dedi.

Kılıçdaroğlu’nun o sözlerine sert tepki !
Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu’nun '15 Temmuz kontrollü darbe girişimi' iddiasına sert çıkarak, 'Yazıklar olsun, başka bir şey demiyorum. FETÖ’cü alçakların arkasında durmayı artık bırak; onlara karşı bir gebeliğin mi, zaafın mı var, bunu bilelim' dedi.

Enflasyon rakamları açıklandı
Enflasyon rakamları açıklandı.

Mersin'de polise hain tuzak
Mersin'in merkez Mezitli ilçesine bağlı Tece Mahallesi’nde polislere yönelik düzenlenen ve 2 polisin yaralandığı saldırıda, patlayıcının daha önceden o bölgeye yerleştirildiği ortaya çıktı.

29'u ölü 50 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı, ülke genelinde yürütülen operasyonlarda 50 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

FETÖ'nün eğitim ayağına büyük darbe, 54 tutuklama
Fetullahçı Terör Örgütünün eğitim kadrosuna yönelik 28 ilde yapılan dev operasyonda 54 kişi tutuklandı.

Sarıyer'de gecekondu yangını, 1 ölü
İstanbul Sarıyer'de gecekonduda çıkan yangında 1 kişi yanarak hayatını kaybetti.

Rusya'da metroda patlama, 10 ölü, 50 yaralı
Rusya'nın St. Petersburg kentinde metroda büyük bir patlama meydana geldi. Olayda, ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü, 50 kadar kişi de yaralandı.

Uçak otoyola indi
İspanya’da küçük bir uçak otoyola iniş yaptı.

Ters lale üreticileri destek bekliyor
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Karacadağ bölgesindeki ters lale üreticileri, ürünlerini satacakları pazar konusunda destek istiyor.

Sümer Ezgü otistik çocuklarla düet yaptı
Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü, otistik çocuklarla birlikte türküler söyledi. Hareketli türküleriyle çocuklara ve ailelerine unutulmaz anlar yaşatan Ezgü, otistik çocuklar için 19 yaşından sonra yaşam evleri kurulması gerektiğini söyledi.

Doğuştan görme engelli gencin '10 parmağında 10 marifet'
Afyonkarahisar'da, doğuştan görme engelli olmasına rağmen Kur'an-ı Kerim’i defalarca hatim eden 20 yaşındaki Emre Ertekin isimli genç, aynı zamanda çaldığı saz ile de karanlık dünyasını ezgi ve nağmelerle aydınlatmaya çalışıyor.

Bu çocuk her şeyi tersten anlıyor
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Üstüntaş köyünde yaşayan 12 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Mücahit Bayraktar, söylenenleri tersten anlayıp konuşabiliyor.

Evet'i kendine iş edindi, yollara düştü
Manisa’nın Kula ilçesinde yaşayan Hamza Akbulut isimli vatandaş kendi hazırladığı ‘evet’ dövizi ile ilçe ilçe, sokak sokak gezerek referandumda ‘evet’ çıkması için kilometrelerce yol yaptı.

Mevsim geçişlerinde salgın hastalıklarda artış
Mevsim geçişlerinin olduğu bu dönemde salgın hastalıklarda artış olduğuna dikkat çeken uzmanlar, ani hava değişikliği ile bağışıklık sisteminde zayıflama olduğunu belirtti.

Ekonomi Vitrini
BİST % 0,16 azalarak 88.807, Dolar % 0,12 yükselerek 3,6414, Euro % 0,24 yükselerek 3,8856, Altın % 0,06 yükselerek 146,23, Petrol % 0,41 azalarak 53,45, Bono % 0,53 yükselerek 11,36'dan işlem gördü. 

Yarın Yurtta hava nasıl olacak?
4 Nisan 2017 Salı günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara ve Antalya'da 21, İstanbul'da 17, İzmir'de 20 derece olacak. 
OGÜNhaber