WebTV - 30 Ağustos 2017 Çarşamba, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 30 Ağustos 2017 Çarşamba

Ankara’da Zafer Bayramı dolayısıyla geçit töreni düzenlendi
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin 95’inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında, TBMM önünden Ulus’taki eski Meclis Binası önüne kadar geçit töreni düzenlendi.

Fırat Kalkanı’nda ne yaptıysak yine yaparız 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölgedeki gelişmelerle ilgili tüm seçeneklerin her an önlerinde olduğunu belirterek, “Biz, her türlü tedbirimizi aldık, hazır durumdayız ve şunu bilecekler ki Fırat Kalkanı’nda ne yaptıysak bundan sonraki süreçte de bizler bu görevi ifa etmenin hazırlığı içerisindeyiz” dedi.

AVM’de rehine operasyonu kamerada
İstanbul’da Suriye uyruklu Beşar E.’yi kaçırarak 40 gün boyunca rehin tutan, hayatı karşılığında 20 bin dolar fidye isteyen iki kişi, Fatih’te bir alışveriş merkezinde düzenlenen operasyonla yakalandı. Operasyon sırasında, şahısların yanlarında getirdikleri rehine de kurtarılırken operasyon anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Teröristler iş makinelerini ateşe verdi
Siirt’te yol çalışmaları yapan firmaya ait 11 iş makinesi teröristler tarafından yakıldı.

Bayram tatili için gelen midibüs takla attı: 19 yaralı
İstanbul’dan Kastamonu’ya Kurban Bayramı tatili için gelen ailenin bulunduğu midibüs, yoldan çıkarak takla attı. Kazada 19 kişi yaralandı.

Cami altındaki depo alev alev yandı
Mersin’in Erdemli ilçesindeki Karyağdı Camii’nde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Vatandaşlar camideki halıları kurtarmak için büyük çaba sarf ederken, caminin alt katındaki Kuran kursu ve ahşap ve plastik kasaların bulunduğu depo tamamen yandı. Dumandan etkilenen bir itfaiye erine ise 112 görevlileri müdahale etti.

Önce kapıyı sonra şoförü yumrukladı
İstanbul Beşiktaş’ta durağa yanaşmadan kapının açılmasını isteyen yolcu, olumsuz yanıt alınca şoföre saldırdı. O anlar otobüsün güvenlik kamerasına yansırken, şoförü saldırganın elinden yolcular kurtardı.

Ekmeği beğenmedi fırıncıyı vurdu
Adam tartıştığı fırıncıyı böyle vurdu.

Kopan halat denizciyi canından etti 
Kopan halat denizciyi canından etti. O anlar kameraya böyle yansıdı.

'Postacı Nevzat' Dumlupınar Muharebesi’nin kısa filmini çekti
Kütahya’da posta dağıtıcısı Nevzat Çoban, Dumlupınar Meydan Muharebesi’ni anlatan kısa film çekti.

Yarın Yurtta hava nasıl olacak?
31 Ağustos 2017 Perşembe günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 24, İstanbul'da 27, İzmir'de 32, Antalya'da 31 derece olacak. 
OGÜNhaber