31 Aralık 2020 Perşembe Yurt ve Dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri....

Haber Turu 31 Aralık 2020 Perşembe

Bazı cadde, bulvar ve meydanlar kapatıldı
Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta sonu yılbaşı akşamını da kapsayacak şekilde 31 Aralık Perşembe günü saat 21.00’den 4 Ocak Pazartesi günü saat 05.00’e kadar uygulanmaya başladı.

Cuma namazı en yakın camide kılınabilecek
İçişleri Bakanlığının internet sitesinde yayımlanan "Yeni Kısıtlama ve Tedbirler Genelgeleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular" bölümünde güncelleme yapıldı.

Akar ve komuta kademesinden sürpriz Azerbaycan ziyareti
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi, Türkiye-Rusya arasında kurulacak Ortak Merkez’de görev yapacak Türk askerleri ile Bakü’de bir araya geldi. Ortak Merkez’de ateşkesin gözetlenmesi ve takibinin gerçekleştirileceğini belirten Akar, “Ortak Merkez çalışmaya başladıktan sonra faaliyetlerimiz yoğunlaşacak ve Türk-Rus askerleri birlikte çalışmak suretiyle Azerbaycanlı kardeşlerimizin hakkını, hukukunu sonuna kadar müdafaa etme görevimizi yerine getireceğiz” dedi.

İstanbul'da DEAŞ'a gece yarısı baskını
İstanbul’un 14 ilçesinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyon düzenlendi.

Hava Durumu
1 Ocak 2021 Cuma günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 13, İstanbul'da 15, İzmir'de 14, Antalya'da 16 derece olacak.
OGÜNhaber