WebTV - 4 Mayıs 2017 Perşembe, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 4 Mayıs 2017 Perşembe

Baykal, Kılıçdaroğlu’nu topa tuttu
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, "CHP sopa sallayarak yönetilemez" dedi.

Erdoğan minik Özge’nin babasını aradı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6,5 aylık prematüre doğduktan sonra bacağı kesilen ve babası tarafından yapılan 150 liralık düzenekle yürümeyi 3 yaşında öğrenebilen minik Özge’nin babası Ali İhsan Yıldırım’ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yunanistan yine şaşırtmadı
Yunan Temyiz Mahkemesi, darbe girişiminin ardından Yunanistan’a sığınarak iltica talebinde bulunan 2 darbecinin daha iade talebini reddetti.

2 terörist daha etkisiz hale getirildi
Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki üs bölgesine sızma girişiminde bulunan teröristlerle çıkan çatışmada 7 asker yaralanırken, 2 terörist ise etkisiz hale getirildi.

Aydın’da kuyumcu soyan Kolombiyalılar İstanbul’da yakalandı
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir kuyumcu toptancısını soyan Kolombiya uyruklu 3 kişi, İstanbul’un Fatih ilçesinde yakalandı.

Asker uğurlama eğlencesinde maganda dehşeti
Yine bir asker uğurlaması, yine bildik manzaralar.

Gasp edilen kamyonet alev alev yandı
Ankara’da kimliği belirlenemeyen 3 kişinin gasp ettiği tiner ve boya yüklü kamyonet zanlıların yaptığı kazanın ardından alev alev yandı.

Feci kaza kamerada
ABD’nin Oklahoma eyaletine bağlı Edmond şehrinde, şeridinden çıkan bir kamyonet, karşı yönden gelen otomobille çarpıştı.

Ev nehirde böyle sürüklendi
ABD’nin Arkansas eyaletini vuran sel ve hortum, nehir kıyısındaki bir evi suya sürükledi. Evin nehirdeki yolculuğuysa böyle görüntülendi.

Sular çekildi, defineciler talan etti
Batman’ın Kozluk ilçesinde define avcıları, suların çekilmesiyle birlikte gün yüzüne çıkan mezarları tahrip etti. Vatandaşlar, söz konusu duruma karşı önlem alınmasını istedi.

Gizemli yol: Kontağı kapat, olacaklara bak !
Erzurum’da Abdurrahman Gazi Türbesine giderken karayolunun sol tarafında bulunan ve ’gizemli yol’ olarak ünlenen yol, büyük ilgi görüyor. Yolda kontağı kapatılan otomobiller, 200 metrelik yokuşu kendi başına çıkıyor.

Kertenkele gibi kumaş
Bilim adamlarının ilk adımını attığı kendini tamir eden kumaş teknolojisi, Imperialnotion şirketi tarafından ilk kez satışa sunuldu.

Görme engelliler için kol saati üretildi
Güney Kore merkezli Dotincorp şirketi görme engelliler için kol saati üretti. Dünya’da ilk kez görme engelliler için özel üretilen saat, şık tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Derbinin hakemi belli oldu
Dev derbinin hakemi belli oldu. Beşiktaş-Fenerbahçe maçının Fırat Aydınus yönetecek.

Ekonomi Vitrini
BİST % 0,80 azalarak 93.038, Dolar % 0,63 yükselerek 3,5573, Euro % 1,02 yükselerek 3,8961, Altın % 0,88 azalarak 140,57, Petrol % 1,92 azalarak 49,46, Bono % 0,17 yükselerek 11,32'den işlem gördü. 

Yarın Yurtta hava nasıl olacak?
5 Mayıs 2017 Cuma günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara ve İstanbul'da 25, İzmir'de 28, Antalya'da 22 derece olacak. 
OGÜNhaber