WebTV - 4 Mayıs 2018 Cuma, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 4 Mayıs 2018 Cuma

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Bu sorunları çözme konusunda bir öğretmen kararlı, inançlı, enerjik çabasını harcamak istiyor. Eski bir öğretmen, yeni bir politikacı, Sayın Muharrem İnce gel bakalım buraya' dedi.

Bu adayların amacı milletin derdine derman olmak değil
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, restorasyonu tamamlanan Mısır Çarşısı'nın açılış törenine katıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, restorasyonu tamamlanan Mısır Çarşısı'nın açılış törenindeki konuşmasında, çarşının restorasyonunun ülkeye, şehre ve esnafa hayırlı olmasını diledi.

Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayını YSK'ya bildirdi
Başbakan Binali Yıldırım, 'MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli ile aldığımız bu kararın ülkemiz, milletimiz, siyasi hayatımız ve adayımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum' dedi.

Fetö'nün emniyetteki mahrem yapısına operasyon
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetö'nün emniyetteki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturmada Ankara merkezli 3 ilde 45 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Şüphelilerden 32'si gözaltına alındı.

Büyük yangın, 7 ev küle döndü
Ankara'nın en eski yerleşim yeri olan Kale Mahallesi'nde çıkan yangında 7 ev küle döndü.

Polise 'çelmeli' yardım
Vatandaş bu hareketiyle şüpheliyi yakalattı.

Önden otomobil yandan bisiklet
Önce otomobil sandı, gerçeği görünce kameraya sarıldı.

Köpekten kırmızı ışık dersi
İstanbul'da yaya geçidinde karşıdan karşıya geçmek için yeşil ışığın yanmasını bekleyen sokak köpeği görenleri hayrete düşürdü.

Karatay bu kez de 'meyve yemeyin' dedi
2. Yerel Tohum Takas Şenliği için Tekirdağ'a gelen Prof. Dr. Canan Karatay, tüm meyvelerin içerisinde şeker olduğunu, vücuttaki insülinin artmaması için meyve yenilmemesi, meyve sularının içilmemesi gerektiğini ifade etti.

Ağaçlar kitap açtı
Kocaeli'de başlayacak olan 10. Kitap Fuarı'nın tanıtım etkinlikleri kapsamında İzmit'in en işlek caddesi olan Yürüyüş Yolu'nda asırlık çınar ağaçlarına kitap asıldı. Vatandaşların kitap alabilmek için geliştirdikleri yöntemler renkli görüntüler oluşturdu.

Ekonomi Vitrini 
BİST % 0,38 azalarak 102.514, Dolar % 0,82 yükselerek 4,2482, Euro % 0,28 yükselerek 5,0708, Altın % 0,64 yükselerek 178,95, Petrol % 0,48 yükselerek 73,97, Bono % 3,43 yükselerek 15,36'dan işlem gördü.

Yarın kara ve denizlerimizde hava nasıl olacak?
5 Mayıs 2018 Cumartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 26, İstanbul'da 24, İzmir'de 28 ve Antalya'da 29 derece olacak.
OGÜNhaber