WebTV - 8 Mayıs 2018 Salı, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 8 Mayıs 2018 Salı

Sel suları otomobilleri önüne kattı
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde etkili olan yoğun yağış sele neden oldu. Sel suları otomobilleri önüne katarken, bir çok ev ve iş yerini de su bastı.

Zehir tacirlerinden inanılmaz takas
Bursa Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu baskını için gittikleri evde karşılaştıkları manzara karşısında hayrete düştü.

İki kız kardeş böyle kaçırıldı
Bursa'da tekstil işiyle uğraşan Muhammed Nouha'nın 4 ve 6 yaşlarındaki iki kızı kapıya dayanan yüzü peçeli 3 kadın tarafından kaçırıldı.

Sarhoş sürücü otomobiliyle lobiye daldı
Çin'de sarhoş sürücü, otomobiliyle bir otelin lobisine daldı. O anlarsa güvenlik kamerasına yansıdı.

Kontrolden çıkan minibüs çocuğu ezdi
Hindistan'da kontrolden çıkan bir minibüs, yol kenarında annesiyle yürüyen çocuğu ezdi

Fransa'daki skandal bildiriye sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'daki skandal bildiriye ilişkin, 'Siz her şeyden önce kimsiniz de bizim kutsalımıza veya kutsallarımıza saldırıyorsunuz. Biz sizin ne denli aşağılık olduğunuzu biliyoruz' dedi.

O bildiriye bir tepki de Kılıçdaroğlu'ndan
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fransa'daki skandal bildiriyi sert sözlerle eleştirdi.

Erkenci kirazlar dalları bastı
Türkiye'nin önemli kiraz üretim merkezlerinden Amasya'da erkenci kiraz türleri, bu yıl beklenenden 20 gün erkenden ürün verdi.

Derbi maçına gider gibi askere gidiyorlar
Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminalinde asker uğurlamaları nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Ellerinde meşalelerle kınalı kuzuları peygamber ocağına yolcu eden binlerce kalabalık tribünleri aratmıyor.

Protezli sporcu masa tenisinde engel tanımıyor
Geçirdiği trafik kazası sonucu sol bacağını diz altından kaybeden ve protezle hayatını sürdüren 58 yaşındaki Engin Avcı, masa tenisindeki performansıyla göz doldurdu.

AYM'den 'temiz su insan hakkıdır' kararı
Anayasa Mahkemesi (AYM), Porsuklu köyünün tek içme suyu kaynağı olan Susuz Çayı'na kanalizasyon sularının arıtım yapılmaksızın dökülmesini, Anayasa'daki 'özel hayata ve aile hayatına saygı hakkının' ihlali olduğuna karar verdi.

Şehirdeki çöpler bu müzede sergileniyor
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisinde oluşturulan evsel atıkların sergilendiği 'Dönüşüm Müzesi' büyük ilgi görüyor.

Karadeniz yaylalarında orman gülleri açtı
Karadeniz yaylalarında açan sarı ve mor renkli orman gülleri, yaylaları adeta cennetten bir köşeye çevirdi.

Ekonomi Vitrini
BİST % 1,39 azalarak 99.464, Dolar % 0,79 yükselerek 4,3014, Euro % 0,26 yükselerek 5,1027, Altın % 0,24 yükselerek 180,79, Petrol % 1,12 azalarak 75,32, Bono % 3,86 yükselerek 15,86'dan işlem gördü.

Yarın kara ve denizlerimizde hava nasıl olacak?
9 Mayıs 2018 Çarşamba günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 18, İstanbul'da 21, İzmir'de ve Antalya'da 25 derece olacak.
OGÜNhaber