Yurt ve dünya bültenlerinden derlenen, günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri her hafta Haber Turu programımızda.

Haftalık Haber Turu - Aralık 2022 - 4

Karadeniz'de yeni keşif
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı’nın ardından millete sesleniş konuşmasında yeni müjdesini verdi. Erdoğan 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervinin keşfedildiğini açıkladı.

Bakan Çavuşoğlu, İsveçli mevkidaşına: İmkansızı istemiyoruz
Bakan Çavuşoğlu, İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström ile bakanlıkta bir araya geldi. Görüşmenin ardından iki bakan ortak basın toplantısı düzenledi.

Muharrem İnce 6'lı masayı eleştirdi
Edirne’de gençlerle bir araya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 6'lı masanın henüz Cumhurbaşkanı adayını açıklayamadıklarını eleştirdi.

"Allah yok!" dediği için kuzenini öldürdü
“Allah yok!” dediği için kuzenini öldürdü, ‘namus bekçiliği’ için tahliyesini istedi. Özgür Taylan Doğan’ın yargılandığı davada karar çıktı.

Tunceli'de 6 EYP düzeneği ve 180 kilo patlayıcı madde imha edildi
Tunceli’de toprağa gömülü halde bulunan 6 adet EYP düzeneği ve 180 kilo patlayıcı madde imha edildi.

Halk TV YouTube Koordinatörünün duvardan atladığı anlar kamerada
Gümüşsuyu’nda Halk Tv YouTube Koordinatörü 27 yaşındaki Uğur Yanıkel’in parktan koşarak yaklaşık 3 metrelik duvardan aşağıya atladığı anlar kameralara yansıdı.

İstanbul'da yılbaşı öncesi sahte alkol operasyonu
İstanbul genelinde yılbaşı öncesi sahte alkol operasyonu yapıldı. Piyasa değeri yaklaşık 1.5 milyon lira olan 2 ton sahte alkol ele geçirildi.

Filipinler'de sel, 11 ölü, 19 kayıp
Filipinler’de şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde 11 kişinin öldüğü, 19 kişinin ise kayıp olduğu belirtildi.

Paris'te silahlı saldırgan etrafa ateş açtı
Fransa’nın başkenti Paris’te silahlı bir saldırganın etrafa ateş açması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin ise yaralandığı belirtildi.
OGÜNhaber