WebTV - 9 Ağustos 2016 Salı, Güncel magazin haberleri, magazin dünyasından yaşanan son gelişmeler.

Magazin Turu 9 Ağustos 2016 Salı

Seda Sayan'ın annesi hastanelik oldu
Seda Sayan'ın annesi Ayşe Ak Gürsaçar, Bodrum'daki evinde havuz başında düşerek hastanelik oldu. Vücudunun bazı yerlerinde çatlakların da olduğu tespit edilen Gürsaçar'a gerekli müdahalenin yapıldığı ve ameliyatının başarılı geçtiği belirtildi.

İsmail Hacıoğlu'nun babalık sevinci
7 Şubat'ta dans eğitmeni Duygu Kaya Kumarki ile nikâh masasına oturan İsmail Hacıoğlu, baba oldu. 30 yaşındaki oyuncu ve eşi, dünyaya gelen kızlarına Yemin ismini verdi.

Burak Hakkı kahve uzmanı oldu
Bodrum'da kız kardeşiyle açtığı barda görüntülenen Burak Hakkı, İtalyan bir kahve ustasından dersler aldığını söyledi. 'Kahve uzmanı oldum. Çok iyi kahve yaparım. Artık zamanımın çoğunu Bodrum'da geçiriyorum' diyen Hakkı, bir yıldır aşk yaşadığı Gülşen Potuk'la ilişkisinin bittiğini açıkladı: 'Sevgilimden yeni ayrıldım. Bir daha evlilik çok zor. Bundan sonra hayatımı oğluma adayacağım.'dedi.

Tolga Karel muradına erdi
Geçen yıl maddi sıkıntılar çeken oyuncu Tolga Karel, satışa çıkardığı Beylerbeyi'ndeki üç katlı evin fiyatında 300 bin TL indirim yapmıştı. Karel sonunda muradına erdi. Rakamı 900 bin TL'ye düşüren oyuncu evini sattı.

Kutsi ve Feyza Çıpa aşkı
Kutsi, Feyza Çıpa'yla aşkını hâlâ gizli yaşamaya çalışsa da Çıpa, Kutsi'nin kendisine romantik bir öpücük kondururken çektiği selfie'yi profil fotoğrafı yapıp aşkını dosta düşmana duyurdu.

Yıldız Hazel, single'ını çıkardı
Dansçılıktan şarkıcılığa geçiş yapan Yıldız Hazel, 'Seve Seve' isimli single'ını çıkardı. 'Ya El Yelil' isimli Arapça şarkıya Tarık Mengüç'le birlikte söz yazan çiçeği burnunda popçu, şarkısına güvendiğini söyledi. Hazel, 'Sektörde hem sesimle hem de sahnemle fark yaratmaya geliyorum' diyerek meslektaşlarına meydan okudu.

'Tutmayın Beni'nin vizyon tarihi belli oldu
Başrollerini Bala Atabek, Hakan Eratik ve Derya Şen'in paylaştığı 'Tutmayın Beni!' filmi, 2 Eylül'de sinemaseverlerle buluşacak. Filmi 'Bir AVM komedisi' olarak tanımlayan yönetmen Semra Dündar, 'Filmimiz, halkımızın tebessüme ihtiyacı olan bu zor günlerde bir nebze olsun insanımızı gülümseterek moral bulduracak' dedi.
OGÜNhaber