WebTV - 28 Haziran 2016 Salı, Güncel spor haberleri, spor dünyasında yaşanan son gelişmeler.

Spor Turu 28 Haziran 2016 Salı

İtalya İspanya'yı turnuva dışına itti
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2016) son 16 turu maçında İtalya, İspanya'yı 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi ve Almanya'nın rakibi oldu.

Avrupa devleri Türk yeteneğin peşinde
Avrupa'nın dev kulüplerinden Manchester United, Arsenal, Bayern Münih, Juventus ve Borussia Dortmund, Valencia altyapısında oynayan 14 yaşındaki Ferhat Çoğalan'a talip oldu. Ferhat Çoğalan'ın Valencia ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe sezonu açtı
Fenerbahçe Futbol Takımı, 2016-2017 sezonunun ilk antrenmanını yaptı. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde toplanan sarı-lacivertli takım, 1 saat 20 dakika süren sezonun ilk çalışmasını basına açık bir şekilde gerçekleştirdi. Antrenmana, 22 futbolcu katıldı.  
 
Osmanlıspor'un Bolu kampı sürüyor
Bolu'nun Gerede ilçesinde altı gündür kamp yapan Spor Toto Süper Lig takımlarından Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi'ne ve yeni sezona günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor.

Trabzonspor Ersun Yanal yönetiminde çalıştı
Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde sürdürdü. Oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan deneyimli teknik adam, gelecek sezonla ilgili düşüncelerini oyuncularına aktardı ve yapacakları çalışmalarla birlikte hedefler hakkında konuştu.

Serdar Kurtuluş Bursaspor'da
Bursaspor kulübü, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarla kadrosunda görmek istediği sağ bek oyuncusu Serdar Kurtuluş transferini noktaladı. Bonservisi elinde olan 28 yaşındaki oyuncuyla yapılan görüşmeler sonucunda 3 yıllık anlaşma sağlandı.

Adanaspor'a Boşnak kaleci
Süper Lig takımlarından Adanaspor, Boşnak kaleci Goran Karacic ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Transferde yoğun çaba harcayan Adanaspor stoper ve orta saha arayışını sürdürüyor. 
OGÜNhaber