Hafta sonunuzu renklendiren program Ajanda yine sizin için dopdolu bir listeyle karşınızda.

Ajanda | Haluk Levent sahneye çıkıyor

GENCO ERKAL 60. SANAT YILINA ‘MERHABA’ DİYOR!

Dostlar Tiyatrosu’nun kuruluşunun 50.yılında, tek kişilik oyunların ustası olan ve bu yıl 60. sanat yılını kutlayan duayen sanatçı Genco Erkal’ı izleyebilirsiniz. Müzikli bir gösteri olan Merhaba’da, Fazıl Say, Kurt Weill, Yiğit Özatalay, Arif Erkin ve Selim Atakan’ın besteleri piyano ve bas klarnet eşliğinde seslendirilecek. Oyunu 10 Kasım’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde izleyebilirsiniz.

BANDIRMA VAPURU CKM’DE!

Sıradaki oyunumuz, çalışmaları dünya çapında kabul gören, eserleri aynı zamanda Devlet Tiyatroları repertuarında da bulunan, ülkemizin önde gelen ödüllü oyun yazarı Kosta Kortidis tarafından yazılan Bandırma Vapuru . Tarihimizin dönüm noktasını temel alan Bandırma Vapuru oyununda, düşle gerçek, hayal ile ideal buluşurken, seyirciyi çokça gülümsetecek ve düşündürecek noktalar dikkat çekiyor! Bandırma Vapuru, 10 Kasım’da Cadde Bostan Kültür Merkezi’nde !

ÜNLÜ YÖNETMEN STAND-UP ‘A BAŞLADI!

Ünlü yönetmen Onur Ünlü ‘Hayatta tek mantıklı şey stand-up yapmakmış gibi geliyor." diyor ve 12 Kasım’da Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde dediğini yapıyor. Bu keyifli gösteriyi kaçırmayın!

SEMİH ZEKİ AUTOPOİESİS SERGİSİ

Yapıtlarında mimari yapıların statikliğinden sistemin dinamikliğine doğru bir geçişe odaklanan Semih Zeki, Autopoiesis isimli yeni sergisinde yıkımlar, yığınlar, yeniden inşa olanlar arasındaki kendini yenileyen döngüye yer veriyor. Sergi 14 Aralık tarihine kadar Bozlu Art Project Mongeri Binası'nda izlenebilir.

SERDAR LEBLEBİCİ GİZEM/ENIGMA SERGİSİ

Serdar Leblebici, "Gizem/Enigma" ile Platform A'da Ankaralı sanatseverlerle buluşuyor. Sergide yer alan resimler ağırlıklı olarak yağlı boya tekniği ile üretilmiştir. Karışık teknikle, kağıt ve karton üzerine üretilmiş resimlerden seçki de sergide yer almaktadır. Sergi, 2 Kasım’da başladı , 5 Aralık 2019 tarihine kadar Platform A Sanat Galerisi'nde izlenebilir.

38.KİTAP FUARI VE ARTİST 2019 TÜYAP FUAR’DA

38.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’yla eş zamanlı olarak kapılarını açan Artist 2019 /29. İstanbul Sanat Fuarı’nın bu yılki ana teması , ünlü Alman yazar Goethe’nin Faust eseri. Faust adına sanat fuarında pek çok etkinliğe imza atılıyor. Artist 2019 /29. İstanbul Sanat Fuarı’nı ve 38.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nı 10 Kasım’a kadar Tüyap Fuar Ve Kongre Merkezi’nde ziyaret edebilirsiniz.

NİKOLAİ DEMİDENKO İSTANBUL’DA!

Rus piyano ekolünün uluslararası arenadaki en büyük isimlerinden, efsanevi piyanist Nikolai Demidenko, 15 Kasım'da İstanbul Resitalleri'yle Sakıp Sabancı Müzesi’nde sanatseverlerle buluşuyor. Bu etkileyici resitali kaçırmayın!

HALUK LEVENT SEVENLERİYLE BULUŞUYOR!

Anadolu Rock severler sıradaki konser tam size göre! Haluk Levent, 26 yıllık sahne tecrübesini  15 Kasım’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde bir kez daha ortaya koyuyor. Sanatçının bu güzel konserini keyifle izleyebilirsiniz!

MUSA GÖÇMEN SENFONİ ORKESTRASI’NIN ETKİLEYİCİ KONSERLERİ BAŞLIYOR!

Dünyada adından söz ettiren sıra dışı orkestra şefi dünya turnesinin ardından Türkiye'de gerçekleştireceği konserler ile heyecan yaratıyor. Musa Göçmen Senfoni Orkestrası eşliğinde , Senforock Metallica Özel, Pink Floyd Özel, Barış Manço ve Cem Karaca Saygı Geceleri, Yeni Yıl Konserleri ve Şifa Resitalleri gerçekleştiriyor.Bu eşsiz konserin biletlerine 10 Kasım - 28 Aralık tarihlerinde internet üzerinden ulaşabilirsiniz!

ANKARA’DA LİVANELİ RÜZGARI !

Bir konser haberimiz de Ankara’lı müzikseverler için geliyor. Zülfü Livaneli 16 Kasım’da Congresium’da sevenleriyle buluşuyor! Zülfü Livaneli’nin, Kerki - Solfej konserleri ile birlikte vereceği bu müzik ziyafetini kaçırmayın!
OGÜNhaber