Hafta sonunuzu renklendiren program Ajanda yine sizin için dopdolu bir listeyle karşınızda.

Ajanda | İşte Kış Konserleri

HAFTASONU BEYİN FIRTINASI YAPIN

Kış aylarına girerken içinizi ısıtacak etkinliklerle karşınızdayız. Bu hafta Ajandan’ın ilk sırasında 22 Kasım’da İstanbul Hayalhane’de izleyebileceğiniz, Mahşer-i Cümbüş ekibinin Beyin Fırtınası gösterisi var. Türkiye’nin ilk uzun biçim doğaçlama tiyatro oyunu olan Beyin Fırtınası keyfinize keyif katacak kaçırmayın!

İKİ BEKAR BİR MASADA KARŞILAŞIRSA

İstanbul , Duru Tiyatro Büyük Salon’da Emre Kınay ve Evrim Alasya’nın başrollerinde olduğu ‘İki Bekar ‘ ı 23 Kasım’da izleyebilirsiniz. Arkadaşlarının çöpçatanlığıyla düğün davetinde aynı masaya oturan iki bekarın komik hikayesi hafta sonunuz da sizi çok eğlendirecek!

HAFTA SONU SHAKESPEARE’LE BULUŞUN
Hafta sonunda Shakespeare’la buluşmak isterseniz, Shakespeare’ın en ünlü tragedyası Hamlet, 22 ve 23 Kasım’da İstanbul Mahal Galata Sahnesinde.

AZİZNAME TEKRAR SAHNEDE

Aziz Nesin’in öykü ve taşlamalarından, Yücel Erten tarafından sahneye uyarlanan ‘Azizname’, yaratıcısının efsane rejisiyle yeniden izleyiciyle buluşuyor. 24 Kasım ve 21 Aralık tarihleri arasında farklı şehirlerde farklı sahnelerde olacak olan Azizname’nin oyun takvimine ve biletlerine internet üzerinden ulaşabilirsiniz.

İSİM ŞEHİR OYUNU TABLOLARDA !

İsim, Şehir, Bitki, Hayvan sergisi, çocukken oynadığımız o eğlenceli oyun ,özneler, şehirler, hayvanlar ve farklı ögelerin Nalan Yırtmaç tarafından bir araya getirilmiş hali olarak çıkıyor karşımıza.29 Aralık’ kadar Depo İstanbul’da bu sergiyi gezebilirsiniz.

RESİM VE TEKSTİL BULUŞTU!

Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde 9 Aralık tarihine kadar İrlandalı sanatçı Angela Burns’un ‘Ev Gibisi Yok’ adlı sergisini gezebilirsiniz. Sanatçının büyük boyutlu tekstil baskılarından oluşan sergisindeki illüstrasyonlar insanı ,müziği ve dansı konu alıyor.

‘DÜZENLİ DELİLİK’ AKBANK SANAT’TA

Akbank Sanat Beyoğlu 11 Ocak tarihine kadar Düzenli Delilik sergisini ağırlıyor. Sergide farklı birçok alan ve disiplinden çağdaş sanatçıların yer aldığı uluslararası bir karmayla karşılaşacaksınız. Sergi, içinde bulunduğumuz bilgi çağında bize sayısız ekran ve medya kanallarıyla ulaşan bilgi kavramını gözden geçiriyor. Farklı bir sergi deneyimi için kaçırmayın!

ULUSLARARASI ANTALYA PİYANO FESTİVALİ BAŞLADI

Bu yıl 20.'si düzenlenen Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli kültür etkinliklerinden biri olan Uluslararası Antalya Piyano Festivali  başladı. Festival, 22 Kasım’da Türkiye’nin dünyaca ünlü piyanisti İdil Biret’i, 23 Kasım’da dünyaca ünlü İspanyol piyanist ve besteci Diego Valdivia’yı, 29 Kasım’da caz müziğinin dünyadaki önemli temsilcilerinden piyanist ve besteci Kerem Görsev’i ve 30 Kasım’da ise  dünyaca ünlü Rus piyanist Evgeny Grinko’yu ağırlayacak. 
LEVENT YÜKSEL KONSERİ
Dinlemeyi de söylemeyi de çok sevdiğimiz şarkılarıyla Levent Yüksel, 23 Kasım Cumartesi gecesi Jolly Joker Kartal İstMarina sahnesinde bu konser kaçmaz!

HAYKO ANKARA’DA

Hayko Cepkin 23 Kasım’da Ankara 6:45 sahnesinde sevenleriyle buluşuyor!

YAŞAR SAHNEDE

İlk albümünden bu yana hala tüm şarkıları hep bir ağızdan söylenen Yaşar, 29 Kasım Cuma gecesi Jolly Joker Kartal İstMarina sahnesinde olacak!
Ajanda size hafta sonunuz için renkli öneriler sunmaya devam edecek. Hafta içi de sanatsız kalmayın, şimdilik hoşçakalın!
OGÜNhaber