Haftalık kültür sanat rehberiniz Ajanda, bu hafta da size birbirinden keyifli etkinlikler sıralıyor!

Ajanda | Teoman yılbaşı konseri

"ÇOK GÜZEL" KARMA SERGİSİ

KRANK Art Gallery, 19 Aralık-20 Ocak tarihleri arasında Melike Bayık küratörlüğünde gerçekleştirilen “Çok Güzel” adlı karma sergiye ev sahipliği yapıyor. Sanat yapıtı ile popüler kültür imgesinin tartışmaya açılacağı, sorgulanacağı, görsel süblim estetiğin irdeleneceği “Çok Güzel” sergisi; sanatçılar, Zafer Akşit, Kezban Arca Batıbeki, Aslı Işıksal ve Ardan Özmenoğlu’nun farklı disiplinlerdeki üretimleri ile alternatif bir görsellik kurguluyor.

3 SANATÇI 3 PRATİK SERGİSİ

PİLEVNELİ Project, farklı tarzlara sahip üç genç sanatçının, Zeynep Solakoğlu, Umut Yasat ve Yılmaz Şen’in kişisel sergilerine ev sahipliği yapıyor. 20 Aralık 2019 - 19 Ocak 2020 tarihleri arasında PİLEVNELİ Dolapdere’de izlenebilen sergilerin her biri galerinin bir katına yayılıyor. Bu sergiyi mutlaka ziyaret edin.

 ZAMAN YOLCUSU VAPURLAR SERGİSİ

Rahmi M. Koç Müzesi deniz ticaretinin tarihine ışık tutuyor. Erdem Cever tarafından hazırlanan ve iki ayda bir değişecek sergide, hem Osmanlı döneminde hem de Cumhuriyet yıllarında yük ve yolcu taşıyan buharlı deniz fatihlerinin tabloları yer alıyor. 19 Nisan'a kadar sergiyi ziyaret edebilirsiniz.

Bu hafta da ajandanızda birbirinden keyifli dans ve tiyatro gösterilerine yer açmaya hazır olun!

FINDIKKIRAN BALE GÖSTERİSİ

Bolşoy Balesi performanslarını, Zorlu PSM’de banttan gösteriliyor. Bu ay müzikleri Tchaikovsky imzalı ‘Fındıkkıran’ı izlemeniz mümkün. 29 Aralık'ta gerçekleşecek olan bu etkinliği kaçırmayın!

"BURDA OLAN BURDA KALIR" OYUNU

Son zamanlarda özellikle sosyal medya üzerindeki paylaşımları ile büyük beğeni toplayan Can Yılmaz ve Zafer Algöz, takipçilerinin birlikte gösteri yapın çağrısına daha fazla kayıtsız kalamadı. ‘Burda Olan Burda Kalır’ adını verdikleri gösterileri ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Antalya, Bursa, Ankara ve İzmir'de sahnelenecek oyunun tarih ve mekan bilgilerine internet üzerinden ulaşabilirsiniz.

KOMİK PARA OYUNU

Çağlar İşgören’in yönetmenliğini yaptığı “Komik Para” tiyatro oyunu, Sahne Tozu Tiyatrosu’nda seyircisiyle buluşuyor. İzmir Sahne Tozu Tiyatrosu’nda gerçekleşecek olan etkinliğin tarihine internet üzerinden ulaşabilirsiniz.

BANDIRMA VAPURU OYUNU

Teatro Rudius’tan bir 100. yıl projesi, Kosta Kortidis imzası ile Bandırma Vapuru oyunu çeşitli şehirlerde seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Etkinliğin tarih ve mekan bilgilerine internet üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yeni yıla girmeden müzik keyfine doyacağınız birbirinden keyifli konserleri sizler için sıraladık.

LEVENT YÜKSEL KONSERİ

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Levent Yüksel, İzmir Ooze Venue Sahnesi'nde sizlerle buluşuyor. 28 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan bu konseri kaçırmayın!

FOUR ITALIAN TENORS KONSERİ

The Four Italian Tenors ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası 3 Ocak’ta ilk defa Zorlu PSM’de! Klasik müziği pop tınılarıyla buluşturan genç tenorlar; The Four Italian Tenors, Prof. Rengim Gökmen’in şefliğindeki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası eşliğinde yeni yıla özel bir konser vermeye geliyor. Bu muhteşem etkinliği kaçırmayın!

TEOMAN YILBAŞI KONSERİ

Teoman Yılbaşı Konseri, 31 Aralık 2019'da Bayhan Prodüksiyon Organizasyonuyla Sheraton Grand Samsun Hotel'de! Teoman'ın ardından After Party'de Ayşe Hatun Önal ile yeni yıla merhaba diyeceksiniz. Bu özel etkinlikte siz de yerinizi ayırtmayı unutmayın!
OGÜNhaber