Masterchef programında yarışan Murat Özdemir yaptığı hareketler sonrası Türkiye gündemine oturdu. Peki geçtiğimiz yıllarda tıpkı Murat Özdemir gibi Türkiye'nin gündeminden düşmeyen isimler kimlerdi hep beraber bakalım.

Türkiye gündemine oturmuş yarışmacılar

Şeyma Subaşı

Var Mısın Yok Musun yarışmasına katılan Şeyma Subaşı yarışma sonrası Acun Ilıcalı ile dünyaevine girmesiyle gündeme geldi. Şeyma Subaşı evlilik sürecince yaptığı paylaşımlar ile dillerden düşmedi. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı evliliği geçtiğimiz günlerde son buldu.

Caner Toygar

Caner'in Türk halkı kafasında kırdığı bardak ile tanıdı. Caner evlenme programına katılmış ve program için Tülin ile yaşadığı aşk ile isminden söz ettirmişti. Caner Toygar daha sonra birçok evlilik programına daha katılmıştı.

Korcan Cinemre

Korcan Cinemre katıldığı yarışma programlarını trollemesiyle isminden bahsettirmişti. Özellikle Cinemre'nin izdivaç programına katıldığı bölüm sosyal medyada günlerce konuşuldu.

Bayhan

Bir ses yarışmasına katılan Bayhan gerek hayat hikayesiyle olsun gerek sesiyle olsun yarışmaya damga vurdu. Bayhan'ın hapis yatmış olması yarışmada büyük ilgi görmesine sebep olmuştu.

Semih Öztürk

Ütopya programında ismini duyuran Semih Öztürk program esnasında yaptığı pota konuşmaları, stratejileri ve diğer yarışmacılar üzerinde yaptığı baskıyla programa damga vurmuştu. Ütopya yarışmasında finale kalan Öztürk yarışmayı 2. Sırada tamamlamıştı. Daha sonra Semih Öztürk Survivor'a da katılarak isminden söz ettirmişti.

Bahar Candan

Bahar Candan İşte Benim Stilim programına katılmış ve isminden bir haliyle söz ettirmişti. Bahar Candan'ın yarışma boyunca konuşma şekli, söylediği ilginç şarkılar gündemden düşmemişti. Candan geçtiğimiz aylarda Murat Boz ve Eser Yenenler'in evinde katıldığı partiyle gündeme gelmişti.

Ajdar

Onu unutmak gerçekten mümkün değil. Pop Star yarışmasıyla tanıdık onu. Nane nane, çikita muz, kon aşka gibi hit şarkılar yapıp gündemden hiç düşmedi.

Kaynana Semra

“Yavrum sen aşık değilsin, aşık olsan ben söylerim sana.” Cümlesiyle tarihe kazınmış, olunun programda beğendiği gelin adayına g-string giydiği için kızıp kendi çamaşırlarından verip giydirmiş efsane yarışmacı. Oğlu Ata'nın vefatından sonra kaynana Semra'nın ne yaptığı bilinmiyor.

Ray Ray Kasım

Aslında o bir yarışmacı değil, Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programının bir bölümünde, yeteneklerini sergilemek için karşımıza çıkmıştı. Ama öyle tarifsiz yetenekleri vardı ki, kesinlikle unutulmayacaklardan biri oldu.

Masterchef Murat

Masterchef programından diskalifiye olan Murat Özdemir şimdilerde bir papağana yaptığı işkence ile gündeme geldi. Murat Özdemir 2018 yılında yarışmada yaptığı hareketler ile isminden söz ettirdi.
OGÜNhaber