Sosyal medya gündeminin öne çıkmış birbirinden renkli haberlerini sizlerle buluşturacağız. Hiç vakit kaybetmeden bu haftanın en çok konuşulan haberleriyle başlıyoruz.

Sosyal Medya Gündemi | Seda Akgül'den flaş sözler

ALEYNA TİLKİ'NİN PAYLAŞIMINA BEĞENİ YAĞDI

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Aleyna Tilki, bu kez kısa şortlu ve beyaz çoraplı paylaşımıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

DİDEM SOYDAN'IN SABAH EZANI PAYLAŞIMI

Sürekli olarak adından yaptığı paylaşımlarla söz ettiren Didem Soydan, sabah ezanına dair bir paylaşımda bulunarak gündeme geldi.

SOKAK ORTASINDA KALÇA DANSI

YouTube'da paylaştığı videoların çoğunda kalça dansı yaparak adından söz ettiren fenomen Kerimcan Durmaz, son videosunda da şarkıcı İrem Derici ile sokak ortasında kalça dansı yaptı. İzleyelim.

SEDA AKGÜL'DEN FLAŞ SÖZLER

Seda Akgül, Hakan Ural'la birlikte bir televizyon kanalında program sunuyordu. Ancak flaş bir kararla Seda Akgül programdan ayrıldı. Bunun üzerine Akgül, Instagram'dan özellikle Hakan Ural'a ateş püskürdü.

SABA TÜMER DAVID BECKHAM'LA AYNI YATAKTA!

Doha’ya tatile giden Saba Tümer, dünyanın gelmiş geçmiş en ünlü futbolcuları arasında yer alan David Beckham ile tesadüfen aynı yatakta yattığını öğrendiğini belirtti ve Beckham'a Yıldız Tilbe'den "ama evlisin" şarkısını gönderdi.

HADİSE YİNE BİLDİĞİMİZ GİBİ

Hadise yine paylaşımlarıyla olay yaratmaya devam ediyor. Instagram'da 11 milyondan fazla takipçisi bulunan Hadise, bu kez göğüs dekolteli pozlarını yayınladı. Çiçekli elbisesiyle poz veren ünlü şarkıcı, o anları "Çiçeklerimin çiçek açmasına izin ver" notuyla takipçileriyle paylaştı. Hadise'nin 400 binden fazla beğeni alan paylaşımlarını yorumlara kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

ASLI ENVER’DEN ŞAŞIRTAN PAYLAŞIM

Geçtiğimiz haftalarda ekranlara geri dönen oyuncu Aslı Enver, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Babil adlı dizinin oyuncularından Enver, dizide geçen bir telefon numarasını "Whatsapp ekle" notuyla Instagram hesabından paylaştı. Numarayı mesaj yağmuruna tutan izleyiciler, numaraya Whatsapp'tan ulaşınca diziye ait şifreli bir kod aldıklarını belirtti. Reklam olduğu iddia edilen bu yöntem, Türkiye'de ilk kez uygulandı.

DEMET AKALIN TAKİPÇİLERİNİN DİLİNE DÜŞTÜ

Demet Akalın, Merve Özbey’in düğününde çekilen fotoğrafını Instagram’dan yayınladı. Belini photoshop ile incelten Akalın’ın kolunu yamultması sosyal medyada dalga konusu oldu.
OGÜNhaber