10-24 Ocak beyaz perde haberleri ve vizyon filmlerini sizin için derledik. Haftasonu sinema keyfiniz için Vizyon'u kaçırmayın!

Vizyon | 10 - 24 Ocak

- Bu yıl 92. kez düzenlenecek olan Oscar ödül gecesi için heyecanlı bir şekilde geri sayım sürerken, Akademi yönetiminin kararını kapsayan bir duyuru yapıldı. ABC Entertainment Başkanı Karey Burke, bu yılki ödül töreni hakkında şu sözleri sözleri söyledi: "Akademi'de hep birlikte, geçen yıl her şeyin yolunda gitmesine neden olduğu gibi gibi bu yıl da geleneksel sunucunun olmamasına karar verdik. Törende eğlenceye, müzikal numaralara, komediye, yıldızların gücüne yer verilecek." 92. Akademi Ödülleri'nin adayları 13 Ocak tarihinde resmi olarak açıklanacak. Tören ise 9 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

- Son olarak Once Upon A Time In Hollywood'da rol alan yıldız oyuncu Leonardo DiCaprio, Marc Macron'un podcast programına katıldı. Tam 10 yıl önce oyuncunun rol aldığı Christopher Nolan imzalı "Inception" hakkında konuşan DiCaprio, çekimler sırasında filmle ilgili çoğu şeyi anlamlandıramadığını söyledi

- Bu yıl 39. kez gerçekleştirilecek olan İstanbul Film Festivali'nin Sinema Onur Ödülleri'nin kimlere takdim edileceği resmi olarak açıklandı. İstanbul Film Festivali açılış töreninde verilecek olan Sinema Onur Ödülleri'nin sahipleri Hümeyra ve Birsen Kaya'ya aitken, Sinema Emek Ödülü'nün sahibi Seher Karabol'un olacak.

- Oscar'ın habercisi gözüyle bakılan 77. Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri'ni kim kazandı sorusu cevabını buldu. Gecenin sürprizi Drama Dalında En İyi Film 1917 olurken, Quentin Tarantino'nun yazıp yönettiği Once Upon a Time in Hollywood hem En İyi Senaryo hem de Müzikal ya da Komedi Dalında En İyi Film ödüllerini aldı. Filmin yıldız oyuncularından Brad Pitt de En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi oldu. Biyografi türündeki Judy filmiyle Renée Zellwege En İyi Kadın Oyuncu seçilirken, yılın favori filmlerinden Joker'in başrol oyuncusu Joaquin Phoenix En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.

- 10 Ocak vizyon tarihli, Yıllar sonra yeniden bir araya gelen bir arkadaş grubunun hikayesini konu edinen ‘Biz Böyleyiz ‘ filmi var.  Caner Özyurtlu’nun yönetmenliğini yaptığı,başrollerinde Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu ve Özge Özpirinç’in rol aldığı dramatik komedi filmi hafta sonunuz için harika bir seçim olacak.

- Fantastik macera severler için ,Gamonya: Hayaller Ülkesi, bilmediği bir dünyada zorlu bir mücadeleye girişen küçük bir çocuğun hikayesini konu ediyor.10 Ocak itibariyle bu filmi izleyebilirsiniz.

- İnternet dizisi olarak büyük ses getiren Sıfır Bir,10 Ocak’ta vizyona geliyor. Sıfır Bir, Adana'daki suç dolu hayatlarını arkalarında bırakarak İzmir'e yerleşen Savaş, Cihat ve Azad'ın hikayesini konu ediyor.Türk Dram filmi izlemek isterseniz bu film tam size göre.

- Kriesten Stewart’ın başrolünde olduğu Derin Sular, deprem sonucu yeraltındaki laboratuarları yıkılan araştırmacı bir sualtı mürettebatının güvenliği sağlamak için verdikleri ölüm kalım savaşını anlatıyor. Bilim kurgu tutkunuysanız 10 Ocak’ta filmi izleyebilirsiniz.

- Bıçaklar Çekildi, ünlü bir yazarın ölümünün ardındaki sırrı ortaya çıkarmaya çalışan bir dedektifin hikayesini konu ediyor. Dram Komedi türündeki film hafta sonu için keyifli bir seçim.
Will Smith’in seslendirdiği ve başrolde olduğu animasyon filmi Ajanlar İş Başında, hem sizin hem de minikler için oldukça keyifli kaçırmayın. Film 10 Ocak’ta sinemalarda.

- Ve beklenen Cats müzikali, 10 Ocak’ta izleyiciyle buluşuyor. Filmin kadrosunda Taylor Swift, Rebecca Wilson, Jennifer Hudson,Jason Derula gibi birçok yıldız isim yer alıyor.Bu film kesinlikle kaçmaz !

- 17 Ocak’ta vizyona giren bir animasyon var sırada. Bedenimi Kaybettim, Filmde karakterimiz Vücudunu tekrar bulmaya karar verir ve bunun için laboratuvardan kaçarak büyük bir maceraya atılır.İlginç bir animasyon olan Bedenimi Kaybettim hafta sonunda farklı bir film arayanlar için birebir.

- Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, Balkanlarda yaşanan zulmü durdurabilmek için Fatih Sultan Mehmet’in akıncılarının Sırbistan kralı Lazar’a karşı verdiği mücadeleyi konu ediyor..17 Ocak’ta sinemalarda olan tarihi bu filmi kaçırmayın

- Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ‘Karakomik Filmler’ serisinin devam filmi Karakomik Filmler 2" Deli ve Emanet adında iki filmde oluşuyor. KaraKomik Filmler 2 17 Ocak’ta Cem Yılmaz film tutkunları için sinemalarda.

- Dr. John Dolittle, İngiltere’nin en ünlü doktor ve veterineridir. Yıllar önce karısını kaybeden Dolittle, bunun akabinde kendisini malikanesinin duvarları arasına kapatır. Dış dünya ile bağlantısını kesen Dolittle, genç kraliçenin hastalandığını öğrenince kabuğundan dışarı çıkmaya karar verir ve olanlar olur. Komedi filmi izleyeyim derseniz 17 Ocak’ta Dolittle’ı kaçırmayın!

- 24 Ocak’ta Elveda filmi dram ve komedi severler için vizyona giriyor. Çinli bir ailenin hikayesini konu edinen bu filmi çok seveceksiniz.

- Sırada korku sinemasının yeni filmi The Turning var. Ebeveynlerini yeni kaybeden iki kardeş ile ilgilenmesi için işe alınan genç bir kadının hikayesini anlatan film 24 Ocak’ta sinemalarda.

- Genç bir kadın olan Feride, yer altındaki bir dikim atölyesinde terzilik yapmaktadır. Çakma kahraman kıyafetleri diken Feride’nin hayatı, bir gün patronu ile iddiaya girmesi ile bambaşka bir hal alır. Ünlü ressam Frida’ya gönderme yapan bu komediyi kaçırmayın 24 Ocak’ta vizyonda!

- Bad Boys For Life, uyuşturucuya karşı savaş açan iki polisin yaşadığı macerayı konu ediyor.Başrolde Will Smith’i izleyebileceğiniz bu aksiyon komedi 24 Ocak’ta vizyona geliyor.

- 24 Ocak’ta dikkat çeken bir film var son sırada;Jenifer Lopez’in başrol’de olduğu Hustler, Wall Street müşterilerine şantaj yapmak için bir araya gelen eski bir striptiz kulübü çalışanlarının hikayesini konu ediyor.Biyografik dram türündeki bu filmi kaçırmayın!
OGÜNhaber