Hayatın telaşına kapılıp giderken biraz durup soluklanmaya, mutlu eden haberleri duymaya hepimizin ihtiyacı var..Şimdiden yüzünüzde biraz olsun tebessüm bırakabilirsek ne mutlu bizlere..Her hafta olduğu gibi bu hafta da Mutlu Eden Haberler ile sizlerin karşısındayız..

Mutlu Eden Haberler - 03.12.2019

79 YAŞINDAKİ ADAM 11 AYDA 72 KİTAP OKUDU

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kitap Kafe projesi ile yüzlerce vatandaş kitap okuma alışkanlığı kazandı. 3 bin 700 kitaba sahip tesiste, 11 ayda en çok kitabı okuyanlardan birisi ise 72 kitap ile kafenin 79 yaşındaki en yaşlı üyesi oldu.

OĞLU İÇİN KURDUĞU SPOR KULÜBÜYLE ÇOCUKLARI HAYATA BAĞLADI

Elazığ’da yaşayan 1 çocuk annesi Zehra Özkal, yüzde 70 oranında zihinsel engelli oğlunun hayata tutunması için kurduğu spor kulübünde birçok çocuğu da hayata bağladı.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ VİCDDANLARINI İYİLİKLE BESLEDİ

Gümüşhane Üniversitesi öğrencileri sosyal medya üzerinden hazırladıkları proje ile bir köy okulundaki tüm öğrencilere bot aldı.

MUHTAR, YAŞLI KADINLARIN KIŞLIK EKMEK HAMURUNU YOĞURUYOR

Karaman’ın Ermenek ilçesinde bir muhtar, gece gündüz demeden mahallesinde ikamet eden herkesin yardımına koşuyor, yaşlı kadınların kışlık ekmek hamurunu yoğuruyor.

ENGELİ, SENARİSTLİĞİNE ENGEL OLDU, YAZAR OLMASINA ENGEL OLAMADI

Uşaklı 33 yaşındaki Mustafa Ağır engelli olmasından dolayı hayali olan senaristlik mesleğini gerçekleştiremeyince yazar olmaya karar vererek 3 kitap yazdı.

VAN KEDİLERİNİN DÜNYA ÇAPINDA POPÜLERLİĞİ ARTTI

Van kedilerinin dünya çapında popülerliği arttı. Güzellik yarışmasıyla ismini tüm dünyaya duyuran Van kedileri son dönemde ilgi odağı oldu.

GÖRME YETİSİNİ YİTİRDİ, HAYATA SAZIYLA TUTUNDU

Uşaklı 52 yaşındaki Sedat Baykal, yüzde 90 görme engeline rağmen hayata müzikle tutundu. Saz çalma tutkusunun yanında pek çok enstrüman da çalabilen Baykal, bir elinde saz, bir elinde baston, sokak sokak sevgi dağıtıyor.

SAKAT BIRAKAN TOMRUK ONU TÜRKİYE HALTER ŞAMPİYONU YAPTI

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde 5 yıl önce ormanda çalıştığı esnada üzerine düşen tomruğun altında kalan ve sol bacağını kaybeden 33 yaşındaki Hakan Dağ, bacağını kaybetmesine sebep olan tomruklarla çalışıp Türkiye Halter Şampiyonu oldu.

SUR KIZILAY AİLESİNDE MAĞDURLARA HER SABAH ÇORBA İKRAMI

Diyarbakır Sur Kızılay Derneği her sabah yüzlerce ihtiyaç sahiplerine sıcak çorba ikramında bulunup, kimsesiz yaşlıların evlerine sabah, öğle, akşam yemek servisi yapıyor.
OGÜNhaber