Hayatın telaşına kapılıp giderken biraz durup soluklanmaya, mutlu eden haberleri duymaya hepimizin ihtiyacı var. Şimdiden yüzünüzde biraz olsun tebessüm bırakabilirsek ne mutlu bizlere. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Mutlu Eden Haberler ile sizlerin karşısındayız.

Mutlu Eden Haberler - 04.02.2020

- GÜN MEDYA GRUBU'NDAN AFAD'A DESTEK

Gün Medya Grubu AFAD'a yardımda bulunarak Elazığ ve Malatya'da yaşanan üzücü depremin yaralarını maddi ve manevi olarak sarmak için adım attı, diğer şirketlere de destek çağrısında bulundu. Çağrı sonrasında birçok kuruluş da yardım kampanyasına katıldı.

- FENERBAHÇE TARAFTARI, DEPREM MAĞDURLARI İÇİN SAHAYA ATKI ATTI!

Fenerbahçe taraftarları, Elazığ ve çevre illerdeki depremzede vatandaşlarımıza destek olmak için, maç sonunda atkı ve berelerini attı.

- DEPREMZEDE ÇOCUĞA ÇADIRDA DOĞUM GÜNÜ

Elazığ’da depremden dolayı evleri hasar gören ve çadırda ailesiyle yaşamaya başlayan küçük Muhammed'e, kadın jandarma personeli doğum günü sürprizi yaptı.

- DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN YÜZÜ HEDİYE EDİLEN OYUNCAKLARLA GÜLDÜ

Erzincan’dan Elazığ’a giden Gönüllü Gençler Derneği depremzede çocukların yüzünü dağıttıkları oyuncaklarla güldürdü.

- HALUK LEVENT'İN YARDIM KAMPANYASI

Depreminin ardından konserini iptal ederek hemen yardım için harekete geçen Haluk Levent, Elazığ depremi için 1,5 milyon TL topladı.

- 'BİR KAÇ KİŞİYİZ' İSİMLİ GRUP ELAZIĞ İÇİN KOLLARI SIVADI

Denizli’nin Buldan ilçesinde sosyal iletişim ağında ‘Biz Kaç Kişiyiz’ isimli grup kuran vatandaşlar, Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere yardım eli uzattı. Depremzedelere yardım gönderen grup, sokak hayvanları için de mama gönderdi.

- JANDARMANIN KADIN PERSONELLERİNDEN ANNE ŞEFKATİ

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem sonrasında jandarmanın kadın personelleri çocuklarla yakından ilgilenip anne şefkati gösteriyor.

- ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ DUYGULANDIRDI

Üniversite öğrencilerinin depremzedelere gönderdiği yardım valizindeki notlar okuyanları duygulandırdı.

- DEPREMZEDE ÇOCUKLARA MORAL ETKİNLİĞİ

Depremzede çocuklarının yüzlerinin gülmesi için Gençlik ve Spor ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş birliğiyle Yakup Kılıç, Çok Amaçlı Spor Salonunda ‘Geliyoruz Çocuklar’ etkinliği düzenlendi. 100’ü aşkın çocukla bir araya gelen gönüllü ve görevliler, şarkılar eşliğinde oyunlar oynatarak onların yüzünün gülmesini sağladı.

- ACUN ILICALI'DAN DEPREM KAMPANYASI

Elazığ depremi nedeniyle zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlatan Acun Ilıcalı, bağışların 73 milyon liraya ulaştığını duyurdu.

- KUMBARASINDA BİRİKTİRDİĞİ PARAYI BAĞIŞLADI

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde 7. sınıf öğrencisi Ahmet Samet Sarı, kumbarasında biriktirdiği paraları depremzedelere bağışladı.

- PERDELERİNİ DEPREMZEDELER İÇİN AÇTILAR

Amasya Saraydüzü Kışlası binasında Atilla Özgen ve Semih Arslan'ın oynadığı "Koleksiyoncu" isimli tiyatro oyununun geliri depremzedelere bağışlandı.

- KAĞITHANE BELEDİYESİNDEN AFET GÖNÜLLÜLERİNE İŞARET DİLİ EĞİTİMİ

Kağıthane Belediyesi, Elazığ depreminden sonra harekete geçerek afet gönüllülerine; deprem, sel gibi afetlerde işitme engellilerle doğru şekilde iletişim kurabilmeleri için işaret dili kursu düzenledi.

- YABANCI ÖĞRENCİLERDEN ELAZIĞ’A DESTEK

Dünyanın birçok ülkesinden Eskişehir’e gelerek eğitim gören yabancı öğrenciler, geçtiğimiz günlerde deprem yaşayan Elazığ’a yardım gönderdi.

- DUYGULANDIRAN MEKTUP

17 Ağustos 1999 yılında Gölcük depreminde evini kaybeden Ercan Ergün'ün Elazığ'a gönderdiği yardım kolisi içerisindeki montun cebinden çıkan mektup okuyanları duygulandırdı.

- “BİR BATTANİYE DE BİZDEN” KAMPANYASI

Beşiktaş-Sarıyer dolmuşçuları bir günlük hasılatını “Bir battaniye de bizden” kampanyası ile Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere ulaşması için AFAD’a bağışladı.

- GÖNÜLLÜ ÖĞRETMEN KARDEŞLER, ÇOCUKLARI MUTLU EDİYOR

Deprem sonrasında Kültür Parkta kurulan çadır kentte kalan çocuklar için gönüllü olarak görev yapan 2 öğretmen kardeş, onların acısını bir nebzede olsa hafifletmeye çalışıyor.

- DOĞU TÜRKİSTANLILAR DA YARDIMA KOŞTU

Deprem sonrası ülkenin her yerinden olduğu gibi Doğu Türkistanlılar da yardıma koştu. Depremzedelerin yaşamaya başladığı çadır kente gelen Doğu Türkistanlılar, yöresel yemeklerini hazırlayıp ikram ederken duygusal anlar yaşandı.
OGÜNhaber