Hayatın telaşına kapılıp giderken biraz durup soluklanmaya, mutlu eden haberleri duymaya hepimizin ihtiyacı var. Şimdiden yüzünüzde biraz olsun tebessüm bırakabilirsek ne mutlu bizlere. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Mutlu Eden Haberler ile sizlerin karşısındayız.

Mutlu Eden Haberler - 11.02.2020

- Gençten örnek davranış

Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan ve sağ kurtulan kedilere, bir hayvansever tuttuğu 2 odalı evde bakmaya başladı.

- Erkeklere taş çıkartıyor

Manisa’da eşinden ayrıldıktan sonra iki çocuğuyla birlikte hayata tutunmaya çalışan Fatma Güngör, dokuz yıldır direksiyon salladığı şoförlük mesleğinde erkek meslektaşlarına taş çıkartıyor.

- Dernekler Akçakale'de ekmek dağıttı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde Kuveyt ve İngiltere merkezli dernekler tarafından dar gelirli 3 bin Türk ve Suriyeli aileye, 6 bin ekmek dağıtımı yapıldı.

- Esnafın yardımına komşuları koştu

Karabük'te iş yeri yanan esnafın yardımına komşuları koştu, iş yeri baştan aşağıya yenilendi.

- Her okula kedi evi

Mersin'in Erdemli İlçe Belediyesi tarafından geri dönüşümden elde edilen malzemeler kedi evine dönüştürülüp okul bahçelerine bırakılmaya başlandı.

- Hakkari polisi Gülsüm'ü sevindirdi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, 14 yaşındaki engelli Ümmi Gülsüm Gök’e yatarlı tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

- Yaban hayvanları unutulmadı

Muş Gençlik Merkezi Müdürlüğünde görevli gençlik liderleri ve gönüllü gençler, “Gençlerin İyilik Ağacı” projesi kapsamında yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.

- 10 patiye iyilik projesi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, belediye ve Hacı Sevim Yıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal-2 bölümü öğrencileriyle işbirliğinde şehrin 10 farklı bölgesinde hayvanlar için beslenme odakları oluşturdu.

- Belediye ekipleri iş başında

Kocaeli’de yalnız yaşayan 73 yaşındaki Safiye Demir’in hastaneye götürülmesinden pazar alışverişinin yapılmasına kadar tüm ihtiyaçları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından karşılanıyor.

- Çevre dostu giysi ürettiler

Geri dönüşüme bir katkı da giyim sektöründen geldi. Pet şişe gibi polyester kökenli atık ürünlerden çevre dostu giysi üretimine başlandı.

- Görkem'den Avustralya'ya İngilizce 'deve' mesajı

Kırıkkale’de yaşayan ve henüz 4 yaşında kendi kendine İngilizce öğrenen ilkokul üçüncü sınıf öğrencisi Görkem Kayra Özev, develeri katleden Avustralya’ya mesaj yolladı.

- Yavru köpekler için seferber oldular

Eskişehir’de sokakta kalan 9 yavru köpek, ortaokul öğrencileri tarafından okulda bakılıyor. Köpeklere, kitap, kalem, pergel gibi kırtasiye ürünlerinin isimleri verildi.

- Çantaların hanımefendisi

Balıkesir’de televizyonunu satarak aldığı makine ile çanta tamirciliğine başlayan Nahide Karaca, 27 yıldır geçimini bu meslekten sağlıyor ve birçok kadına ilham oluyor.
OGÜNhaber