Hayatın telaşına kapılıp giderken biraz durup soluklanmaya, mutlu eden haberleri duymaya hepimizin ihtiyacı var..Şimdiden yüzünüzde biraz olsun tebessüm bırakabilirsek ne mutlu bizlere..Her hafta olduğu gibi bu hafta da Mutlu Eden Haberler ile sizlerin karşısındayız..

Mutlu Eden Haberler - 24.12.2019

Yaşama bir ses de sen ver, organlarını bağışla

Altı Eylül Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi öncülüğünde başlatılan, sosyal sorumluluk projesi kapsamında açılan stantlarda, görevliler bir tarafından organ bağışı hakkında vatandaşlara bilgi verecek, bir yandan da vatandaşlar bu stantlarda organ bağışında bulunabilecek.

Türkiye’nin en genç muhtar adayıydı, medya patronu oldu

Kırşehir'de, 18 yaşında Türkiye'nin en genç muhtar adayı olan Hüseyin Can Uğurlu, Kırşehir’in en genç medya patronu oldu.

Türk ve Suriyeli kadınlar üreterek kaynaşıyor

Hatay’ın Suriye sınırında bulunan ilçelerinden Altınözü’nde, Türk ve Suriyeli kadınlar beraber turunç reçeli yaparak aile ekonomilerine katkı sağlıyor.

Tunceli'de 150 öğrenciye mont ve bot hediye edildi

Tunceli’de “Çocuklar Üşümesin Diye Elele" kampanyası kapsamında ilk ve ortaokulda öğrenim gören 150 öğrenciye mont ve bot hediye edildi.

Lösemi hastası Mehmet'e, öğrenci arkadaşlarından destek

Antalya’da bir süredir lösemi tedavisi gören Mehmet Armutçu’ya, okuldaki öğretmenler ve öğrenci arkadaşları moral desteği verdi.

Kayaklı koşu sporcusu otizmli Hasan olimpiyatlara asfaltta hazırlanıyor

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde asfaltta ve betonda kayaklı koşu antrenmanı yapan otizmli Hasan Çelik’i görenler hayrete düşüyor.

İstanbul’dan Silopi’ye uzanan kardeşlik köprüsü

İstanbul Aliya İzzet Begoviç Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, kardeş okul olarak belirlediği Irak ve Suriye sınırındaki Şırnak’ın Silopi ilçesi Ilıcalar Köyü İlk-Ortaokuluna kışlık giyim yardımında bulundu.

Balıkesirli amatör telsizci yolda kalanların umudu oldu

Burhaniye ilçesinde, amatör telsizci İdris Can, yolda kalanların umudu oldu.

Kahvehane işletmecisinden alkışlanacak hareket

Manisa’da bir kahvehane işletmecisi, artan kadına yönelik şiddet olayları nedeniyle kahvehanesine astığı yazılar ve müşterilere dağıttığı güllerle kadına yönelik şiddetin son bulması çağrısında bulundu.

İnternette gördü, şimdi paraya para demiyor

Zonguldak'ta defne yaprağını internette araştırma yaparken gören girişimci Taner Aydın, KOSGEB'den aldığı hibe desteği ile kurduğu yaş defne yaprağı tesisi ile ilaç ve kozmetik sanayiinde kullanılmak üzere çeşitli ülkelere binlerce ton defne yaprağı ihraç ediyor.

Gönüllü gençler yaşlı çiftin zeytinlerini toplayıp yağını evlerine teslim etti

Milas Gençlik Merkezi üyesi gönüllü gençler, “Gönüllülük Yılı” programı kapsamında Pinar Mahallesinde yaşayan yaşlı çifttin zeytinlerini toplayıp, sıkılan zeytinyağlarını evlerine kadar teslim etti.

Diyarbakır’da 3 çocuk annesinden tüm kadınlara örnek olacak davranış

Diyarbakır’da 3 çocuk annesi Raziş Ak, sezonluk işçi olarak çalışan ve sezon sonu olduğundan dolayı eşine destekte bulunmak için kızı ile birlikte evde yaptıkları yemekleri satıyorlar.
OGÜNhaber