Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, kentte son günlerde artan koronavirüs vakalarına ilişkin vatandaşlara tedbirli olun çağrısında bulundu.

MHP Diyarbakır İl Başkanı Kayaalp'ten vatandaşlara çağrı

OGÜNhaber/Diyarbakır/Mehmet Yasin Aslan- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, kentte son günlerde artan koronavirüs vakalarına ilişkin vatandaşlara tedbirli olun çağrısında bulunarak uyardı.

“İlimizin adı son günlerde medyada gündem olmakta”
Diyarbakır halkına çağrıda bulunan Kayaalp, “Bütün dünyayı etkisi altına alan korona virüs ile ilgili Mart ayından bu yana, devletimiz bütün makamlar ve bütün çalışanlarla beraber bu virüsle mücadele etmektedir. Vatandaşlarımız en az zayiatla ve en az zararla bu beladan kurtulması için ellerinden geleni yapmaktadır. Ancak Diyarbakır ilimiz son zamanlarda ve özellikle son birkaç gündür dikkatsiz davranışlar yüzünden ve kurullara uymama yüzünden hızlı bir pozitif vaka sayısı artmaktadır. Yaşanan bu durum bizleri kaygılandırmaktadır ve bütün hemşehrilerimizi uyarmak zorunda kaldık. Arkadaşlar lütfen ama lütfen kurallara dikkat edelim. Sosyal mesafe, maske ve dezenfektan kullanımına özen gösterelim. Bu hastalık bilindiği gibi tehlikeli bir hastalıktır. Nasıl sonuçlar doğuracağını hiç kimse kestiremez. Henüz aşısı bulunmadığı için insanların sağlığı üzerinden olumsuz etkiler bırakabilmektedir. Bütün vatandaşlarımızdan ve hemşehrilerimizden ricamız. Lütfen özellikle sosyal mesafe ve maske olayına çok dikkat edelim. İlimizin adı son günlerde hastalığın hızlı yayılışı ile ilgili medyada çok fazla gündem olmaktadır. Bunun önünü almamız lazım. Biz ancak kendimiz bilinçlenirsek ve etrafımızdakileri bilinçlendirirsek bu hastalıkla mücadele etme konusunda devletimizin çabaları ile beraber inşallah en az zahiyatla bu beladan kurtulacağız. Sizlerden ricamız budur” diye konuştu.
OGÜNhaber