TFF 2. Lig play-off çeyrek final maçında GMG Kastamonuspor ile Tuzlaspor bir üst tura çıkmak için karşı karşıya geldi. Maç hakemin verdiği yanlış karar sonrası atılan penaltı golü ile 1-0 bitti. Maç sonrası Tanju Çolak verilen yanlış kararlara tepki gösterdi.

Hakem yine GMG Kastamonuspor maçını katletti, Tanju Çolak tepki gösterdi

Oynadığı PTT 2. Lig'de hakemlerin yanlış kararlarına rağmen sezonu 3. olarak kapatmayı başaran ve play-offlara katılmaya hak kazanan GMG Kastamonuspor'un çeyrek final maçını yine hakem katletti.

GMG Kastamonuspor ve Tuzlaspor arasında oynanan çeyrek final maçını hakemin yanlış verdiği karar sonrasında atılan penaltı golü ile 1-0 Tuzlaspor kazandı.

PTT 2. Lig play-off çeyrek finali GMG Kastamonuspor-Tuzlaspor maçını tribünden izleyen ünlü eski futbolcu ve futbol yorumcusu Tanju Çolak, verilen penaltının yanlış karar olduğunu söyleyerek maç sonu sitem etti.

Böyle kötü penaltı verilmesini eleştiriyorum!
Maç sonu verilen yanlış kararları eleştiren Çolak, taraf tutmadığını ve haklı olanın yanında olduğunu belirterek, "Hakeme izle diyoruz, izlememe gerek yok diyor. Günahkar bu adamlar. Ben burada iki takımıda tutmuyorum. Ben bir futbol eleştirmeni olarak böyle çirkin hakemin, böyle kötü bir penaltı vermesini eleştiriyorum. O da benim en doğal hakkım. Yan hakem nasıl hakem olmuş onu da görmedim" dedi.
OGÜNhaber