Spor'da haftanın öne çıkan konularını sizler için derledik. Hangi takım bu hafta neler yaptı ve sporda gelişen tüm olaylar Spor Sekiz programımızda.

Spor Sekiz | Merih'e Nazar değdi

-Merih'e Nazar değdi

Merih Demiral Roma-Juventus karşılaşmasında 3. dakikada gol atıp 15. dakikada sakatlandı, 19. dakikada yerini başka bir oyuncuya bıraktı. Juventus karşılaşması Merih ve Ronaldo'nun golleriyle 2-1 kazandı.

-Fener'e bir Kosovalı daha

Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin yanına Mergim Berisha'yı monte etmek istiyor. Haberi Salzburg başkanı 'oyuncum Fenerbahçe ile görüşüyor' diyerek doğruladı.

-Guilherme Beşiktaş'ta gibi

Oyuncu ve kulüp anlaştı fakat oyuncunun mevcut kulübü Yeni Malatyaspor'un Başkanı Adil Gevrek, transferden kendilerinin de maddi bir kazancı olması gerektiğini belirtti.

-Ondan hızlısı yok

Leicester'in Aston Villa ile karşı karşıya geldiği maçta 37.4 km hıza ulaşan milli futbolcumuz, Premier Lig'de bu sezonun en hızlı oyuncusu oldu.

-Barcelona'da patron değişti

Barcelona'da beklenen oldu ve Ernesto Valverde kovulurken yerine Real Betis'in eski çalıştırıcısı Quique Setien'e teslim edildi.

Valverde, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde geçen sezon Liverpool'u Camp Nou'da 3-0 yenmelerine karşın; deplasmanda 4-0'lık yenilgi ve turnuvadan elenmelerinin ardından baskı altındaydı.

-Onyekuru ölümden döndü

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Onyekuru ülkesinde sıtmaya yakalandı. Gs sağlık ekibi durumu tespit edip acil müdahale yaptı, oyuncu erken tespit ve müdehale ölümden döndü.

-İbra tam anlamıyla döndü

Milan, Zlatan Ibrahimovic'in gol attığı maçta Cagliari'yi 2-0 mağlup etti.

-Yasin Öztek'in Sivasspor'da

Sivasspor, Yasin Öztekin ile anlaştı.
OGÜNhaber