Covid-19 pandemi sürecinde herkes izole tatil merkezi ararken ünlü turizm yazarı Alper Tekbaş arananı işaret etti. İğneada Resort Hotel & Spa'da geçirdiği sağlıklı ve doğal tatili kendi gözlemleri ile OGÜNhaber'e anlatan Tekbaş, İğneada'nın sağlıklı ve doğal bir tatilin parlayan yıldızı olduğunu ifade etti.

İğneada, sağlıklı ve doğal bir tatilin parlayan yıldızı

Trakya'nın kıyı ucunda keşfedilmemiş cennet İğneada'da, Trakya bölgesinin en özel ve güzel eşsiz lokasyonuyla dikkatleri üzerine çeken İğneada Resort Hotel'den sağlığın, doğal yaşamın kaynağından, özünden tavsiyeler veren Alper Tekbaş özel tatil izlenimlerini anlattı.

Alper Tekbaş ,"Yaz aylarında, yerli ve yabancı turistlerin çok amaçlı tatil durağı olan ve adeta iğne atsan yere düşmez diye ifade edebileceğimiz İğneada’yı, yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde ziyaret ettim, gezdim, gördüm, inceledim, düşündüm ve bu gezi yazısını yazarken kalemimden çıkan kelimeler, kalbimin doğaya, denize, uçsuz bucaksız maviliklere ve yeşilliklere karıştığı cümleler oldu." açıklamasıyla İğneada hakkında görüşlerini paylaştı.

Tatilin ayaklı Google’ı olarak bilinen Alper Tekbaş adeta keşfedilmemiş cennet bir ada olan İğneada da girmedik iğne deliği bırakmadı ve Trakya bölgesinin önde gelen turizm yatırımlarından olan İğneada Resort Hotel & Spa’ı anlattı.

Ülkemizde dört mevsim 7 den 70’e tatilcilerin, vazgeçilmez tatil tutkusu olabilecek kadar zengin bir coğrafyaya sahip İğneada’ya gidilmeli…

Astım Hastalarının Doğal Tedavi Merkezi
İğneada muhteşem havası ile şehir yaşamında karbon monoksit yutan ciğerlerin temizlenmesi ve adeta oksijen sarhoşu olmasına sebep olan bir atmosfere sahip.

Film Setleri İğneadayı Hedef Aldı
Birçok belgesel,dizi ve sinema filmi yapımcısı İğneada ve çevresinin doğal yapısını ve doğal güzelliklerini beyaz cama taşımak için tercih etmesi de İğneada Turizmine büyük katkılar sağlayacak süphesiz.



İğneada Resort Hotel & Spa
İğneada turizminin gelişmesinde ve hak ettiği değere ulaşmasında büyük bir rol oynayan ve nereden bakarsanız bakın adanın yıldızı olarak parlayan büyük bir çabanın ve özverinin sonunda Türk Turizmine kazandırılan bir otelin öyküsü.

Çevre ve doğa oteli konseptiyle lüks ve konforu birleştiren dört mevsim tatilin gerçek adresi, İğneada Resort Hotel & Spa bölgenin kaderini de değiştirdi.

12 ay boyunca kapılarını ve gönüllerini misafirlerine açan otelin yönetim kurulu Üyesi Emre Sağışman hedefimiz butik anlayışıyla 126 odamızla misafirlerimize birebir hizmet ve servis anlayışıyla İğneadamızın doğal ve çevre güzelliğini,uçsuz bucaksız denizimizi, göllerimizi yöresel lezzetlerimizi misafirlerimizle buluşturuyoruz.

İğneada'nın ve tüm Türkiye'de gezebileceğiniz yerlerin detaylı incelemesini Alper Tekbaş'ın "Tatil Tadında Kalın" kitabında bulabilirsiniz.
OGÜNhaber