İyilik Güzeldir Platformu aracılığıyla 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi.

İyilik Güzeldir Platformu’ndan 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliği

‘Gülümseyen Maskeler’ ve ‘Lösemili Çocuklar Elele’ sayfalarınca bayramlarda, özel günlerde etkinlikler düzenleniyor. Bu etkinlikler ile hematoloji ve onkoloji hastalarına ulaşıp mutluluk yaşatmak olduğunu belirten dernek, kan örneği ile kök hücre bağışında bulunmanın önemine dikkat çekti.

Ortaköy Princess Otel’de gerçekleştirilen 23 Nisan etkinliğinde çocuklar doyasıya eğlenirken, yardımsever iş adamları ile pasta kestiler.



Kardeşlerimize oyuncaklar Gün Medya'dan

Etkinliğe oyuncak yardımı yapan Gün Medya'ya teşekkürlerini ileten organizatörler Gün Medya Onursal Başkanı Cengiz Aygün adına Aysel Demircan'a ve Necdet Emre Aygün'e teşekkür plaketi verdi.

Etkinlik sonunda dağıtılan oyuncakların bir kısmı etkinliğe katılamayan ve hastanelerde tedavi gören kardeşlerimize gidecek.

Etkinliğe katılan gönüllü annelerin açıklamaları şöyle;
"Bu organizasyon 23 Nisan için çocukları mutlu etmek amacıyla düzenlendi. Partimizin davetiyeleri oldu. Davetiyelerin gelirlerini çocuklarımızın ilaç ve masrafları için kullanmayı amaçladık. Genel olarak çocuklarımızın ailelerinin çekmiş olduğu sıkıntıları göz önünde bulunduruyoruz. Ben 7 yıl önce oğlumu lösemiden kaybettim. Sonrasında bir grubumuz oldu ve sonrasında kocaman bir aile olduk. Özel günlerde çocuklarımıza çeşitli etkinlikler düzenleyerek onlara biraz moral vermeye çalışıyoruz. Destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. En önemlisi de şu aslında insanlar biraz daha kan anonslarına duyarlı olursa çok mutlu oluruz. Çünkü kan anonslarına dönüş olmuyor. Halkımıza sesleniyoruz 3 tüp kan verin, hayat kurtarın."

"Öncelikle çocuklarımız için burada olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz. 'Gülümseyen Maskeler' lösemili çocuklar adına kurulmuş bir sayfa. Bununla birlikte 'Lösemili Çocuklar El Ele' diye bir sayfamız var. Bu sayfaların toplamı 26 bin gönüllü yapıyor. Her yıl özel günlerde çeşitli etkinlikler yapılıyor. Hepimiz bireysel anneleriz, görmüş olduğunuz 22 bin kişinin hepsi gönüllü oluyorlar. Amacımız Türkiye'deki onkoloji hastalarına ulaşıp onlara anlık mutluluk bırakmak. Umuyoruz ki sayılarımız çoğalsın. Sizlere tekrardan çok teşekkür ediyoruz."

OGÜNhaber