Bugüne kadar birçok ilklere imza atarak ismini altın harflerle tarihe yazdırmayı başaran Adıyamanlılar Vakfı,

Adıyamanlılar Vakfı Kadın Sağlığı ve Tüp bebek semineri düzenliyor

Bu kez Türkiye’nin önde gelen FERTİ-JİN Tüp Bebek Merkezi işbirliğince geniş kapsamlı bir seminer düzenliyor.

(Abdulkerim SONKAYA/ İSTANBUL) - Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu, Basın Medya İletişim komisyonu ve Halkla İlişkiler Komisyonu işbirliğince düzenlenen konferans, 29 Mart 2012 Perşembe günü Saat: 13.00 de Adıyamanlılar Vakfı konferans salonunda düzenleneceği belirtildi.

Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanı Hülya Göksu, Türkiye’nin en önemli Tüp Bebek merkezlerinden biri olan FERTİ-JİN Tüp Bebek Merkezi işbirliğince düzenlenecek olan seminere konuşmacı olarak Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Semra Esenkaya nın katılacağını belirti.

Göksu, “Düzenlenecek olan seminerde ağırlıklı olarak Tüp bebek tedavisinde son gelişmeler, kadın kısırlığı, erkek kısırlığı, yanı sıra bugüne kadar hiçbir yerde izahat edilmeyen kısırlıkta neler olduğunu, çalışan ortamda kısırlığa neden olabilecek etkenlerin olup olmadığını, kadın sağlığı ve doğum kontrol yöntemlerin neler olduğuna dair birbirinden önemli konulara açıklık getirecektir. Ayrıca seminer sonrası katılımcılar doktorumuzla bire bir görüşme imkânı sağlanacak ve böylece herkes istediği soruların cevabını almış olacak” şeklinde konuştu.

 

OGÜNhaber