Hayırsever iş adamı Cengiz Aygün, Cumartesi günü beraberindeki heyet ile birlikte Kastamonu’ya gelerek protokol ve vatandaşlarla Kastamonu Belediyesi’nin mahalle iftarında buluştu.

İşadamı Aygün, hemşehrileriyle iftarda buluştu

Kastamonu Esentepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftara Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, Kastamonu Milletvekilli Hakkı Köylü, Kastamonu Milletvekilli Murat Demir, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar yoğun bir katılım sergiledi.



Hemşehrileriyle iftarda buluşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden işadamı Cengiz Aygün, “Gönül birlikteliğini sağladığımız iftar programlarımızın Kastamonumuzda bu denli sıcak ve toplumsal birlikteliği sağlıyor olduğunu görmekten ötürü büyük mutluluk duydum. Evliyalar ve şehitler diyarı Kastamonumuzun her taşının ne kadar doğal ve samimi olduğunu birkez daha gördüm. İlimizin önümüzdeki dönemde yükselişini devam edeceğine yürekten inanıyorum” dedi. 



Mahalle iftar programına katılan İş adamı Cengiz Aygün ve beraberindeki heyete teşekkür eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise yeni Türkiye’nin güçlü Kastamonusu’nu oluşturmak adına çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Aygün iftar programının ardından Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile birlikte il merkezinde gerçekleştirilen bazı projelerde de incelemelerde bulundu.

OGÜNhaber