Rehavet, felaket getirir

Fetö ile mücadelede asla rehavet olmamalı. Şuan tüm umutlarını siyasi arenaya bağlamış durumda tüm kozlarını oynuyorlar.

Bürokrasideki emniyetteki siyasetteki tüm kriptolar yumuşak diken misali suret-i haktan görünen algı operasyonları, yanıltıcı ve tiksindirici bir hamasetle sahneye çıktılar. Belli ki o yönde bir talimat almışlar. 

‘Devlet her şeyi bilir doğru zamanı bekler’ düşüncesindeyim. Fakat doğru zamanı beklerken de bu hamasetçi odakları iyi takip etmeli. Yaptıkları fiillerin amaçları sonuçları iyi gözlemlenip sonuca ulaştırmadan bertaraf edilmelidir! 

Rehavet her kulvarda felaket getirir. Bu milletten ve milli duruştan asimile olduğunun bile farkında olmayan bu akıl fukarası zihniyetle sert ve ibretlik bir mücadele kaçınılmaz olmuştur!

Bu mücadele yürütülürken de gayrı milli bir maşa oldukları topluma tatmin edici şekilde sunulmalıdır ki hain mağdura bürünüp kahramanlaşmasın! 

‘Kahramanlaşmasın’ diyorum çünkü suret-i haktan senaryolarla yıpratma ve yıkmayı misyon edinmişler! 

Millet olarak bizim de yumuşak karnımız dinimizin gereği merhamet ve imanımız zalim zülümkar diye mazlum merhametten vazgeçmez vazgeçemez lakin ‘zalime merhamet mazluma zulümdür!’ 

Uyanık olmak zorundayız. İblis camiye namaza gelmez namaza gelenin nefsini kaşıyıp namazdan uzaklaştırmaya gelir! 

Dünyada ki gelişmelere en uzak olanımız bile TV haberlerinde gözüne takılan kadarıyla bile ülkemiz üzerinde hain planların olduğunu bilir hisseder! Allah’a hamdolsun ki rabbim bu kutlu millete dün de bugünde İslamın kutlu sancağı olmayı nasib eylemiştir. 

Allah’ın izni ve inayetiyle gelecekte de bu baki kalacaktır. Böyle kutlu bir vazife ile nasiplendiren rabbime şükürler olsun. Vazife çetin, yükümüz ağır, düşman çok. Hiç olmadığımız kadar birlik olmak zorundayız, hiç olmadığımız kadar uyanık olmak zorundayız. Düşmanda ar ahlak yok hile riya çok! 

Kutlu İslam sancağını şahlandırıp dalgalandıracak bu millettir. Milleti de diri tutan iri yapan güçlü kılan liderdir. Lider güçlü olursa millette güçlü olur. Uyanışı şahlanışı lider başlatır millet tamamlar. Bu milletin milli ve gerçek lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Liderimize sahip çıkmak zorundayız.

Milletimizi ve devletimizi kutlu vazifesine layık ve baki kılmak zorundayız. Sandıkta tüm oyunları bozmak zorundayız! Suret-i haktan görünen fitneleri bertaraf etmek zorundayız! Vazife çetin! Yol uzun! Lakin gam yok vallahi bilinen bilinmeyen her şeyin sahibi yüce allah bizimledir.
OGÜNhaber