Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünce Erzincan’ın Yıldızları projesi kapsamında Ortaokullar arası halı saha futbol turnuvası final maçı ve kupa töreni gerçekleştirildi.

Erzincan Emniyeti öğrencilere ÇOGEP ile madalya ve kupa dağıttı

İHA - Mengüceli Mahallesi, Şampiyon 24 halı sahasında düzenlenen final maçı ve kupa törenine Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Vali Yardımcısı Ahmet Türköz, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, emniyet mensupları ve öğrenciler katıldı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan ÇOGEP (Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençleri Koruma ve Destek Programı) kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ortaklığında yürütülen “Erzincan’ın Yıldızları” projesi etkinliklerinden biri olan, Ortaokullar arası halı saha futbol turnuvasının final maçı ve kupa töreni gerçekleştirildi.

23 ortaokuldan 200 sporcunun katıldığı ve oynanan 48 maçta başarılı olan takımlara il protokolü tarafından son turnuva sonrasında ilk 3 takıma kupa, centilmenlik örneği sergileyen takıma ve turnuva gol kralına 1 ’er kupa ve madalya verildi. Program sonrasında ise protokol üyeleri öğrencilere top dağıtarak, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra başarılarının devamını diledi.
OGÜNhaber