Kırklareli’nin Vize ilçesinde kurulan Vize Sepetçi Romanları Derneği tarafından düzenlenen açılış programı büyük katılımla Belediye Kapalı Düğün Salonunda yapıldı.

Vize'de Sepetçi Romanları Derneği açılışına ilgi

İHA - Saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Derneğin Kurucu Başkanı Necati Gökkaya, Derneğin kuruluşu ve amaçları hakkında bilgiler vererek, “Kurduğumuz bu dernek biz romanlar için aş demek, yardımlaşma demek, birlik demek” diyerek tüm katılanlara hoş geldiniz dedi ve Derneğin kuruluşuna destek veren herkese teşekkür etti.

Vize Sepetçi Romanları Derneği Açılışında konuşan Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ise Vize Sepetçi Romanları Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik etti.

“Sizleri böyle bir arada ve beraber görmek bizleri mutlu etti” diyen Başkan Yılmaz, “Dernek Başkanı bu etkinlik için bana geldiğinde havalar müsait olursa bu etkinliği açık havada yapalım dedim ama hava müsaade etmedi. Bundan sonraki etkinliğimizi inşallah yaz ayında yapar, ünlü sanatçı Kibariye’ yi davet eder, hep birlikte eğleniriz” ifadelerini kaydetti.

Başkan Selçuk Yılmaz konuşmasının sonunda diğer Belediye Başkan Adaylarını da sahneye davet ederek hep birlikte fotoğraf çektirdi.

Gece de Saray Roman Derneği ekibi ve Vize Roman Derneği ekibi çeşitli gösteriler sergiledi. Konser programında ise sanatçı Alev’in söylediği birbirinden hareketli şarkılarla Vizeli romanlar adeta coştu.

Açılışa Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Ak Parti Vize Belediye Başkan Adayı Aynur Serin, CHP Vize Belediye Başkan Adayı Ercan Özalp, MHP Vize Belediye Başkan Adayı Sedat Balkı, Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tam, Vize Halk Eğitimi Müdürü İsmail Sağlam, İl Genel Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Saray İlçesi Roman Derneği Başkanı ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Vize Sepetçi Romanları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri: Başkan Necati Gökkaya, Başkan Yardımcısı Engin Demircan, Üyeler Cihan Solcun, Ender Taylan, Ertan Arca, Necmettin Koftar ve Necmi Çimen isimlerinden oluştu.
OGÜNhaber