TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.028
  • Altın 2324.57
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

​İyi ki varsın Eren

Trabzon'un, Maçka kırsalında Pkk'lı teröristler ve Askerlerimiz arasında silahlı çatışma çıktı.
​İyi ki varsın Eren
Fatih Mehmet Kayalı - Trabzon’un Maçka İlçesi kırsalında güvenlik güçleri ile bir grup PKK’lı terörist arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Türkiye bu haberle sarsılırken Pkk'lı teröristleri ihbar edenin küçük çocuk olduğu ortaya çıktı. 15 yaşında ki Eren Bülbül Pkk'lı teröristleri bir evden erzak çalarken görmüş ve hemen güvenli güçlerine ihbar etmiş.

Eren Bülbül, PKK'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle gelirken çıkan çatışmada terörist kurşunlarına hedef oldu. Trabzon'un Maçka İlçesi'nde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanıp, kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde yaşamını yitiren 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün yakınları, acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu, sinir krizleri geçirdi. Acil servis önünde fenalaşan aile fertlerine, sağlık görevlileri müdahale etti. Çok sayıda çevik kuvvet polisi de hastane önünde güvenlik önlemi aldı.

Sosyal medyada ise Eren için #ErenİyikiVarsın hashtag'i açıldı. Hashtag'e Eren'in paylaştığı "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" ifadelerinin görseli damga vurdu. 

Yorum Yazın