• Genel

Türk Kızılayı yolda kalan tır şoförlerine kumanya dağıttı

Afyonkarahisar’da hayatı olumsuz etkileyen kar yağışıyla birlikte yoluna devam edemeyen tır sürücülerine Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanlığınca kumanya dağıtıldı.
Türk Kızılayı yolda kalan tır şoförlerine kumanya dağıttı
İHA -
Yurdun büyük bir çoğunluğunda etkili olan soğuk hava ve kar yağışı Afyonkarahisar’ı da etkisi altına aldı. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı aralıksız olarak 3 saat boyunca devam etti. Kentte tipi de etkili oldu. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube ekipleri ağır tonajlı tırların karayollarında seyretmesine bir süre müsaade etmedi. Kamyon ve tır şoförleri araçlarını park edebilecekleri uygun yerlere yönlendirildi. Burada uzun süre bekleyen araç sürücülerine Kızılay tarafından kumanyalar verildi.

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, yolda kalan araç sürücülerine kumanya dağıttıklarını anlattı. Danıştekin Türk Kızılayı olarak her zaman yardıma ihtiyacı olan insanların yanlarında olduklarını ifade ederek, “Türk KızIlayı olarak yolda mahsur kalan vatandaşlarımıza yardım etmek için onlara kumanya dağıtmak için görevimizin başındayız. Kızılay olarak vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz. Onun için yolda kalanlara yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.
Yorum Yazın